Reklama

Reklama

Svědectví

(seriál)
  • Česko Poslední boj (více)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Jeden vedecký experiment skončí katastrofou - z laboratória unikne smrteľne nebezpečný vírus, ktorý zabije niekoľko ľudí. Tisícky obyvateľov v zúfalstve volá políciu, aby im pomohli. Medzi nich patrí aj Stu Redman (Gary Sinise), Frannie (Molly Ringwald) a rocková hviezda Larry, ktorí všade okolo seba vidia mŕtvych ľudí. Postupne zistia, že patria k tým šťastlivcom, ktorí sú voči vírusu imúnni. No nie sú sami. Existujú totiž nepriatelia, ktorí chcú túto tragédiu využiť vo svoj prospech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

PKD 

všechny recenze uživatele

Ty 4h jsou za první 2 díly. Druhá polovina je po těch 16 letech, téměř nekoukatelná:( Radím důrazně, přečtěte si raději ten Kingův špalek. Už jen kvůli tomu geniálnímu úplnému závěru, který zabírá 2str. a který zde zcela nesmyslně..chybí! A tím pádem se z tohoto jinak nadprům. díla, stává jen z 50% šaškárna, kde hl.padouch nedosahuje výšin svého protějšku na papíře. ()

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Ako väčšina filmov na motív románu Stephena Kinga skončil aj tento film/seriál celkom dobre. Je to bohužiaľ jeden z tých filmov, ktoré sa na filmovú adaptáciu hodia menej a nie každý divák to vydrží pozerať celých 366 minút. Snažili sa to natočiť presne podľa knihy, čo oceňujem. Každopádne sa jedná o veľmi dobre natočený snímok a určite musím spomenúť snové scény hlavných protagonistov, ktoré boli natočené veľmi dravo a desivo. ()

Reklama

messiah 

všechny recenze uživatele

Jedná se o televizní zpracování jednoho z mích nejoblíbenějších románů Stephena Kinga. Svědectví je podle mého názoru stejně jako např. TO dost těžko zfilmovatelné, až nezfilmovatelné. Přesto je tenhle film docela ucházející. Sice zdlouhavý, což je daň za věrnost knize (ve které ale nejde o zdlouhavost, nýbrž mistrovská propracovanost příběhu, postav a myšlenek), ale přesto pro člověka který knihu četl zábavný. Obávám se ale že pro někoho kdo knihu nezná, těžko pochopitelný. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Paráda. Jak už jsme u adaptací Micka Garrise zvyklí, tak takhle je natočeno i Svědectví. Od začátku to jde celé zvolna a postupně to bere obrátky až do konce, kde už lze atmosféru krájet. Velice povedené, ale za plný počet to není, jelikož občas se tam nevyhneme nějakým hluchým místům, které moc záživné nejsou. 80% ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Kvalita serie stoji na vybornych prvych dvoch dieloch, ktore neobjasnuju vela faktov a maju tak prijemnu hororovu, mysterioznu atmosferu a su posobivym obrazom postkatastrofickeho sveta. Dalsie dve casti naopak kvalitativne o dost horsie, dejovo nezaujimave a divak si tak aj zacina viac vsimat chyby, ktore pred tym prehliadal. A to hlavne niektore priserne napisane dialogy a otrasny herecky vykon jednej z hlavnych protagonistiek. Chvala bohu, zabavnost udrzuje niekolko osvedcenych hercov (Miguel Ferrer, Matt Frewer), fajnovy pesnickovy soundtrack, a dozvuky skvelej atmosfery z prvych dvoch dielov v podobe vsadepritomnych prehnitych mrtvol. Celkovo vsak zaujimavy serialovy pocin, ktory jednoznacne stoji za pozornost. (6.3/10) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (19)

  • Flagg se zmiňuje o postavě Russ Dorr, jde o jméno kamaráda Stephena Kinga. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama