Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocená zdá se i býti trošku slabé. Musím řici, že jsem se docela dobře bavil. Samozřejmě, není to bůh ví jaký zázrak, ale svůj účel to plní - pobavit a odreagovat se. Tommyho mám rád a tady ta role mu sedla. Totální bručoun bez špetky úsměvu s absolutně trefnýma hláškama, to mě bavilo. To, že to je příběh předpovídatelný je fakt, ale i přesto je to dobrá zábava. Já se bavil a klidně bych se mrknul ještě jednou. Howgh! ()

Nonna 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Jones mě v roli krotitele připitomělých uhihňaných a značně nesnesitelných roztleskávaček skutečně pobavil a to i při vědomí, že bez jeho účasti by film byl dost hloupou a průměrnou komedií s průhlednou zápletkou. Tihle tvrďáci (Bruce W., Arnold S. atd), kteří si ze sebe dovedou udělat srandu v parodii na sebe samé mi jsou sympatičtí. Nádherná scéna s klimatizací byla navíc i poměrně originální. Příjemná oddechová komedie. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Vrchol průměrnosti. Nevím, co donutilo Tommyho jít do takohého filmu. 5 nejkrásnějších roztleskávaček v Americe se sešlo pod jedním domem a Tommy je má chránit. Samozřejmě vznikají rádoby vtipný scény jako nakupování drogerie pro holky, problémy s kluky a jejich oblékáním. Poté samozřejmě holky pomůžou Tommymu najít si holku a na konci všichni tancujou aby naskočili titulky, všichni si pomůžou navzájem, a divák se má bavit. Jenže je to tak průhledný a průměrný, že to nikoho nebaví. Včetně Tommyho... ()

carly 

všechny recenze uživatele

až na jednu scénu, ktorú by som ja osobne vystrihla, to bol super film. hlavne prvá polovica bola zábavná. potom sa to už trochu zvrhlo v duchu amerických výchovných filmov, ale ja im to odpustím. Tommy tu úplne hviezdil a aj ten pep squad bol roztomilý. a kde inde môžete vidieť Tommyho Lee Jonesa s pleťovou maskou a uhorkami proti opuchnutým očiam? ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Najprv som si myslel, žeby to mohlo byť za tri, keďže takmer každá tuctová, ale sympatická komédia si zaslúži tie tri hviezdy, ale toto skrátka nešlo. Tych 96 minút som len ťažko zvládal a to jediné, čo ma pri tomto filme udržalo do konca, boli nenormálne sexi roztlieskavačky. Skutočne sa bolo na čo pozerať, škoda, že sa to nedá povedať celkovo o filme. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Nikdo ze zúčastněných netušil, jak film skončí. Režisér Stephen Herek prozradil závěr až celý měsíc poté, co byly natočeny všechny ostatní scény. (Pompaj)
  • Původní název filmu byl "Cheer Up". (Karlos80)
  • Ve scéně, kdy Heather (Vanessa Ferlito) vstupuje k Sharpovi (Tommy Lee Jones) do auta, aby mu pomohla z pout, sundává si vlásenku z vlasů. Avšak v dalším záběru si do vlasů teprve sahá. (Tessx)

Reklama

Reklama