Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Nechápu co všem na tom filmu tak vadí. Tommy Lee Jones, je geniální a ty holky tomu dodávají správnou porci zábavy. Scéna v obchodě, když holkám kupuje vložky, mi hodně připomínala mé nákupy pro dceru. Taky jsem tam stál docela bezradně a zmateně. Mě to prostě bavilo ( ale to bude tím, že mě k radosti stačí málo ) ()

carly 

všechny recenze uživatele

až na jednu scénu, ktorú by som ja osobne vystrihla, to bol super film. hlavne prvá polovica bola zábavná. potom sa to už trochu zvrhlo v duchu amerických výchovných filmov, ale ja im to odpustím. Tommy tu úplne hviezdil a aj ten pep squad bol roztomilý. a kde inde môžete vidieť Tommyho Lee Jonesa s pleťovou maskou a uhorkami proti opuchnutým očiam? ()

Reklama

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Tedy, musím říct, že jsem hrozně rád, že jsem si tady před tím, než jsem se na film podíval přečetl několik opravdu zasvěcených komentářů místních znalců... díky nim jsem očekával děsnou kravinu a byl jsem mile překvapen. Film mne pobavil, užil jsem si hezký nedělní večer a dávám 4 hvězdičky... hm... No, dám jich pět. Pobavil jsem se, zasmál jsem se, byl jsem i napnutý, kdy ten darebák udeří a jak... Jo, byla to legrace, hezké holky, trocha napětí, dobrý konec... 90% a pět hvězdiček... Nebýt těch úžasně skvělých komentátorů tady, asi bych dal jen ty 4 hvězdy, ale já se fakt pobavil. Zajímavý komentář Deimos. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

„Chcem ešte jednu, chcem sa ešte nesmiať. Chcem strúhať ten svoj trademarkovský ksicht.“ „Dobre, ale nasadíme ti aj klobúk.“ „Šerifský!!“, hrdo povie Tommy. A nevadí, že scenár je hlúpučký, kulisy priam sitcomové, je tu Tommy v jeho archetypálnej roli, kde mu sekundujú už len silikóny. Nútenie sa baviť je odnikadiaľ podporované celkom dobrými vtipmi a nebyť Jonesa, to divadlo sa nevstrebe. Schuti sa zasmiať dá, len povedzme skôr epizódne, ako už raz spomínanom sitcome, ale nie ako filmu. Ten je detinský až to bolí a s marazmu katastrofy ho ťahá len silné vtipné momenty a vždy spoľahlivý Tommy. (videné 01.07.2018, Markíza archív) ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Päť dievčat, čo sa chovajú ako sliepky a bohužiaľ sa k nim pridal aj T. L. Jones. Teda nie celý film. Keď vystupoval ako drsný ranger, v konfrontácii s tými babami to bolo niekedy aj vtipné. Ale keď začal pristupovať na ich hru a začal zo seba robiť vola, tak celý film šiel do odpadkového koša - ako jedna z tých vecí, ktoré Jones kupoval v obchode ........ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Původní název filmu byl "Cheer Up". (Karlos80)
  • Heather (Vanessa Ferlito) zmíní, že snímek Olověná vesta (1987) je jejím velmi oblíbeným. R. Lee Ermey, který zde ztvárnil roli kapitána Nicholse, se objevil právě i ve filmu Olověná vesta. (Coldrex)
  • Během natáčení automobilové honičky dostal autobus smyk, převrátil se, vrazil do jedné z kamer a zničil ji. (Karlos80)

Reklama

Reklama