Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Ano Doktorka Quinnová sem tam pro své suveréní názory lezla na nervy. Pak tu byl ale naštěstí Sally (nejlepší postava seriálu). Plus spoustu dalších dobrých vedlejších postav. Je zde taky spoustu indiánů, a to se cení. Sem tam nějak zapracovaná historická postava a událost. Fanoušci divokého západu mohou být v podstatě spokojení. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Spasitelka Quinnová s 24 hodin stejným sladkobolným výrazem v seriálu plném nesympatických postav (hlavně ten rockovej zpěvák) a Sullym. Neříkám, že je to moc špatný, asi se to někomu může líbit, ale mě ne. Navíc opravdu nemusím seriály, kde se jedna postava tak vymyká, je tak neuvěřitelně nevinná a spravedlivá a vždycky všem vyřeší jejich problémy. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Seriál mého mládí a možná ideální seriál pro dnešní dobu? Žena, která se ve všem vyrovná mužům a rasová rovnost pro všechny. Teď si dělám trochu srandu, ale je vidět, že mně ta naše korektní společnost leze taky na mozek. :-) Zpátky k seriálu, jako mladého mě to bavilo. Povedlo se obsazení, všechny postavy mi byly sympatické a vcelku si na ně vzpomínám dodnes. Jednotlivé epizody měly poutavé příběhy a dokázaly mě vždy napnout. Pamatuji si, že seriál chodil každý pátek večer a já se na něj vždycky těšil... alespoň prvních několik sérií, pak to šlo bohužel trochu dolů a dnes už ani nevím, zda jsem to viděl do konce. Přesto doktorce Quinnové rád pošlu slušné tři hvězdy. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

V čase, keď bežal tento seriál v telke bolo na výber toto na STV1 alebo nejaká nezáživná vec na STV2. Samozrejme boli tu nemecké stanice na ASTRA(e) no tomu človek veľa nerozumel. Slovensko kulalo ako Jane Seymourvá, ženská priekopníčka v lekárstve, lieči indiánov, či belochov niekde v zapadnutom mestečku v Colorade. Samozrejme tu bol lámač ženských sŕdc Sully so svojim čoklom a pár harantov čo zdedila, no tí boli viac menej do počtu. Avšak pre tieto končiny sveta ostane Jane Seymourová navždy Doktorka Quinnová. ()

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 53. ročník (za rok) 1995 - *Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Jane Seymour + nominace (4) - 51. ročník 1993 - Nejlepší seriál (drama), Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Jane Seymour, 52. ročník 1994, 54. ročník 1996 - Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Jane Seymour ()

Galerie (103)

Zajímavosti (31)

  • Postava slečny Olive (Gail Strickland) na přelomu první a druhé série seriálu bez vysvětlení zmizela. (kozel89)
  • Chad Allen (Matthew) kvůli natáčení odložil studium na univerzitě. (Zephyr01)
  • V několika epizodách se jako Kid Cole objevil i legendární zpěvák Johnny Cash. (Hermi14)

Reklama

Reklama