Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (Netflix)

Recenze (109)

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, první sezóna seriálu „Temné léto“ rozhodně není dokonalá. Zombie se místy chovají hodně divně, k některým postavám si vůbec nevytvoříte vztah, ale je to celé natočené tak, že máte pocit, že zombie apokalypsa není nic pěkného. A tak by to mělo být. S některými postavami se rozloučíte skoro mrknutím oka a přiznám se, že některé momenty mě dostaly. Nic nového, ale dobré to je. ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

Co prosím? 57%? Vždyť je to seriál, kterýmu rejpal a náročnej divák jako já, dává 5*! Tohle je suprový kousek, atmosferický, téměř hororový. Hercům jsem jejich role věřil a bylo tu jen minimum blbostí. Zombíci se tu nekosí po stovkách, ale protagonisti taky nemají na každým rohu akáčko. Zvuk, obraz, herci, režie, příběh všechno super a když si tak pročítám negativní komentáře, příjde mi, že někteří už skutečně ztrácí soudnost. Tohle je podstatně lepší, než dementní walking dead (dementní ne z podstaty, ale dějem, prostředím, postavama...) ()

Reklama

zdenzo 

všechny recenze uživatele

Poctivé 4* predevsim za to, jak ma zombie a vlastne i apokalypticky zanr vypadat: rychla akce, co nejvice pudove i realisticke chovani prezivsich, prvky hororu, napadite vystaveni tymu a hlavne, zadne stvani s mladou pani - pekne zhurta a pohlave do akce a to vse s vymazlenou kamerou. Tak jak to kdysi umel Walkig Dead, nez v nem zvitezily na ukor tempa pribehu dialogy alá Ordinace v RZ. Black Summer Odpoustim i obcasne dramaticke ulitby akci (via poloautomaty bez nutnosti dobijet). A ze Zombies jde zase strach! ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Black summer vôbec nebolo take zle ako je to v percentách na csfd. Divím sa že iba jedna časť je v červených číslach. Ale čo už, na to že to robila firma Asylum tak klobúk dole. Epizódy neboli príliš dlhé a Česky dabing tak trochu pomohol. Zombie seriálov som veľa nevidel tak asi aj preto lepšie hodnotenie. Mne sa to celkom páčilo a netflix prekvapil. Vadilo asi len zbytočne veľa postáv a mohlo tam byt viacej zombíkov. 4* ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Trochu se obávám, že většina hodnotících hodnotí jiný seriál. Hodně zvláštně pojatá zombie apokalypsa, prakticky žádné úvodní titulky, minimum dialogů a v podstatě bez hudebního doprovodu. Vypadá to jako kdybyste koukali na skutečnou paniku obyčejných lidí co se snaží zachránit před zombíkama bez nějakého hlubšího příběhu a kudrlinek. Když se to podá takhle syrově, tak i obyčejná scéna schovávání se na střeše autobusu která by jinde byla dost o ničem , vypadá skvěle, věrohodně a plná adrenalinu. Zajímavé. Prosím, nesrovnávat s walking dead ()

Galerie (94)

Zajímavosti (6)

  • Keď Williama a ostatných v aute naháňa čierny Dodge RAM, tak v záberoch z vnútra auta je vidieť, že auto za nimi má zapnuté svetlá, ale v záberoch z vonku nemá. (TheDomoD)
  • Když Lance (Kelsey Flower) utíka přes střechu ze školy a následně ho pronásleduje zombie, tak si vážně poraní pravou ruku, nacož je kladen důraz při jeho pokusu nastartovat auto, kdy musí složitě používat levačku. V následující scéně v supermarketu má Lance ruku dokonale zdravou, a to po celý zbytek příběhu. (korbitch22)
  • Když na chodbě narazí na partu dětí, vezme Rose (Jaime King) zbraň Spearsovi. V následujícím záběru jí už ale má zase Spears (Justin Chu Cary). (Duoscop)

Reklama

Reklama