Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krize ve vesmíru vystaví posádky Apolla 24 a 25 nebezpečí. (Apple TV+)

Recenze (7)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předposlední epizoda je vyhrocená a napínavá přesně tak, jak by měla být. Strhující momenty ve vesmíru se střídají se subtilnějšími na Zemi. V obou případech však platí, že se jedná o skvěle napsaný, zrežírovaný a zahraný materiál. Tvůrci pracují obstojně s emocionální rovinou a zároveň se nebojí do toho na oběžné dráze trochu opřít tak, aby byli vesmírní fandové spokojeni. Pořád je z toho ale cítit, že realismus first. Tedy na nějaké heroické kousky za hřmotné hudby aka Armageddon můžeme zapomenout. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne slusna napinava scena, vyborna rescue mission. A v zavere absolutne chladnokrvna a premyslena zaludnost ;). Za mna zrejme najlepsi diel serie. Ak to ten zaverecny nepredci. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořádný dvoj-cliffhanger hodný předposledního dílu. Nebudu na něj brát zřetel, protože je poměrně jasné, kam se bude děj ubírat (jsem zvědav, jestli jsem se trefil). Epizoda je nabitá charakterním herectvím - a ukazuje se, kdo z herců na něj má, a kdo ne. V tomto ohledu drží standard a standartu hodně vysoko. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama