Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

PodPantlofak

všechny recenze uživatele

Pokračování české komedie, které snad nikdy nemuselo vzniknout. V našem českém rybníčku jde snad jen o peníze. Komedie už opravdu nejsou to co kdysi. Nevím zda je chyba mně nebo někde jinde. Třeba jsem až moc ovlivňován zahraniční tvorbou. Začínám být pomalu alergický na spojení Česká - komedie, když jen to slyším neočekávám nic velkého. Škoda, český humor je úžasný, viz. Cimrman, ale to už porovnávám nebe a dudy. ()

DarkDemon odpad!

všechny recenze uživatele

Výrazně horší než jednička a to je co říct. Tohle už ani není film, ale sled scének, kde jedna je tupější než druhá. Nemá smysl cokoli a kohokoli rozebírat, nebo se snažit něco vyzdvihnout ... vůbec to nestojí za námahu. Zajímalo by mě jestli si to alespoň vydělalo na náklady, ta hrůza nepatří do kin, možná pozdě v noci na TV Barrandov. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Během 48 hodin jsem dal Můj příběh, Román pro pokročilé a tento Špindl 2, a trochu se mi udělalo nevolno při představě, že tohle je reprezentace české kimematografie roku 2019. To i Slováci se svými třemi filmy za rok se o něco snaží. Špindl II. je z těch tří bezkonkurenčně nejslabší - Můj příběh se snažil závažným tématem, Román pro pokročilé měl Vašuta a Čvančarovou, Špindl II. má jen pár hezkých záběrů přírody jinak je to permanentní pokus o cosi vtipného každou sekundu, ale výsledkem je něco suchopádného, kdy jsem se nakonec zasmál u dvou nejprimitivnějších věcí, kdy tvůrci po kameňákovsku útočí na ty nejnižší pudy humoru ( " můžete dýchat penisem" ). Jedna hvězda za přírodu a jedinou snesitelnou příjemnou linku Hanka Vágnerová vs. Filip Blažek. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď som dal prvému dielu dve hviezdy, tak tu jednoznačne musím jednu ubrať, už len preto, že postavy boli menej sympatické, dejovo to bolo peklo a dialógy ani nehovoriac. Celkovo význam tohto snímku je ďaleko za hranicami normálneho zmýšľania a aj keď sa tvorcovia snažili vytvoriť možno nejakú pohodovú komédiu, tak náramne prestrelili. Jednu hviezdu dávam za krásne prostredie Šumavy, inak ale zbytočná záležitosť. 25 % ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jedničku si už tak nepamatuju a je škoda, že Nova neodvysílala oba díly postupně za sebou. Mám jen pocit, že se mi moc nelíbila. Druhý díl Špindlu mě neuvěřitelně překvapil. Ovšem úvodem třeba říct, že Špindl 2 mate tělem. Rozhodně se nejedná o nijak závratně dobrou komedii. Pokud přimhouříme obě oči tak tragikomedie by byla správným zařazením. Mě se líbilo množství hlášek, které ale mohly být lepší, kdyby byly lépe zahrané a ještě lépe sestříhané. Například Roman Blumaier prostě samotnou vtipnost svých výstupů kazil. Samotná "komedie", kdyby nepojednávala o více osudech, dost by mi připomínala film Pepa, na kterém se Jaroslav Sauer také podílel. I tam se jednalo o takovou komedii nekomedii, která měla tragikomické prvky. A též ode mě dostala tři hvězdy. Jednotlivé zápletky totiž mnohdy nejsou úsměvné, až na pár výjimek, ale spíš k zamyšlení. Jinak výborná hudba a skvělí herci, které mám rád, takže z tohoto pohledu fajn vysokohorský film, u kterého se bouchat smíchy nebudete, ale rozhodně bych věřil, že někoho přiměje zamyslet se nad svým životem. Překvapivě cítím, že dvojka je lepší než jednička i když je z úplně jiného těsta než z jakého to tvůrci asi zamýšleli upéct. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)

Reklama

Reklama