Reklama

Reklama

Queer as Folk

(seriál)
Trailer
USA / Kanada, (2000–2005), 65 h 52 min (Minutáž: 44–87 min)

Hudba:

Tom Third

Hrají:

Gale Harold, Thea Gill, Hal Sparks, Chris Potter, Peter Paige, Sharon Gless, Sherry Miller, John Furey, Robert Gant, Lawrence Dane, Victoria Snow (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(83)

Obsahy(1)

Reklamný kreatívec Brian pohrdá všetkým okrem sexu, ktorého si dopriava vždy a všade. Keď do svojho podkrovia pozve nezletilého a neskúseného študenta Justina, netuší, že z toho bude viac než len známosť na jednu noc. Dobrák Michael ako manažér v supermarkete tají svoju orientáciu, ale v reštaurácii svojej žoviálnej mamy Debbie a na vykričanej Liberty Avenue žije druhý, oveľa zaujímavejší život. Jeho vytočený kamarát Emmett holduje extravagantným tričkám a virtuálnemu sexu a po planom poplachu s pozitívnym testom na HIV sa rozhodne stať heterosexuálom. Našťastie len dočasne. Osud sa zahral aj so „suchárom“ Tedom, ktorý po drogovej kóme rázne prehodnotil svoje priority. Rovnováhu medzi teplými priateľmi z amerického Pittsburghu vyrovnávajú lesbičky Lindsay a Melanie, ktoré „majú dieťa“ s Brianom a vždy sú poruke s ramenom na vyplakanie či s teplou večerou... (arkis)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (86)

Gavin87 

všechny recenze uživatele

Když jsem slyšel o tomto seriálu, docela jsem se těšil, až jej shlédnu, protože mi to přišlo jako docela originální téma. Ale po cca 10 dílech jsem se začal trochu nudit - přišlo mi že se neustále opakuje totéž. Sice jsem dokoukal teprve první sérii, ale musím hodnotit velmi vysoko za originální, nekomerční a hodně dobře natočený seriál. ()

MissJaded 

všechny recenze uživatele

The L Word v pánském provedení. Oceňuju, že pro roli Briana vybrali krásného chlapa a ne jak pro roli Shane anorektičku s raperskou chůzí. Tyhle seriály z našeho světa, který se vlastně vůbec nepodobá našemu světu, mě lákají. Jen na můj vkus až moc založené na sexu. A taky mě štve, že tihle seriáloví gayové a lesbičky, ať potkají kohokoliv - je homo. ()

Reklama

LxLuthor 

všechny recenze uživatele

"You think you're a man, you're only a boy.." Vynikajúce... Perfektní herci, úžasná hudba a nočný život a k tomu veľa krásnych myšlienok. Päť sérii doslova zhltnutých v priebehu jedného mesiaca, to sa mi ešte naozaj nestalo. Prepracovaný dej, ktorý ma častejšie dohnal k slzám ako k smiechu. Veľmi málo vecí, ktoré by bolo treba vytknúť, a preto iba poďakujem za ten krásny čas s tebou QaF. Liberty Av., diner, Bri & Mikey, Vic & Deb, Justin, Em, Blake... thumpa thumpa continues ♥ ()

Yojimbo 

všechny recenze uživatele

První série je hodně návyková, její zakončení perfektní, ale od druhé už seriál ztrácí dech, aby se ze zajímavého a svým způsobem dráždivého námětu stala nuda, fraška a karikatura všeho "gay". Od třetí série jsem na to koukal jen ze zvyku. Hlavní postavy jsou jednoduché, stejně jako celý děj, který je napěchován všemi možnými sociálními a vztahovými problémy, jen aby se v každém díle proboha něco dělo. Navíc chování většiny postav je skutečně pitomé, naneštěstí se neomezuje jen na homosexuální menšinu. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Zajímavá přehlídla chlípnosti jednoho zbohatlého gaye Briana.No velká část se odehrává kde jinde než v barech a klubech a nebo po jakýchsi fast foodech čímž své prostředí značně neurčuje a dokonce mi přijde, že ani tak nejde o ten děj jako o určité scény s kterými si herci a vůbec tvůrci všeho možného dali jistě velikou práci a to jest sexuální scény.Jsem jen člověk z masa a kostí jako všichni ostatní a u sexuálních scén jsem občas koukala s otevřenou pusou.Akorát jsem prostě někdo ,kdo miluje intriky a zamilovanost malého "štěňátka" Justina,který právě přichází na to,že je gay a svěřuje se o tom své nejlepší kamarádce ze školy-mi přišla na celém příběhu asi nejvíce sladká (ta jeho zamilovanost) a pořád jsem si přála aby ti dva konečně byli spolu.A časem se na chvíli podaří akorát ani jeden z nich nebude šťastný.Mrzí mě konec.Co jsem si skutečně užívala jako divák byly díly s krásným mladým houslistou a Justinem,který se rozhodl,že si také najde bokovku..Poutavé občas příliš zdlouhavé ale za ty sexuální scény to stojí :-D. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (31)

  • Všech 5 sérií bylo natočeno v kvalitě HDTV, avšak pouze 4. a 5. se dočkala pravidelného vysílání v uvedené kvalitě jak v USA, tak v Kanadě. (Dlee)
  • Randy Harrison prohlásil, že byl do Galea Harolda během natáčení opravdu zamilován. (Dlee)
  • Sharon Gless má jako jediná z celého seriálu svou hvězdu na známém chodníku slávy (Dlee)

Reklama

Reklama