Reklama

Reklama

Superboy

(seriál)
USA, (1988–1992), 35 h 57 min (Minutáž: 21–22 min)

Předloha:

Joe Shuster (komiks), Jerry Siegel (komiks)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

John Newton, Gerard Christopher, Stacy Haiduk, Ilan Mitchell-Smith, Robert Levine, Sherman Howard, James Calvert, George Chakiris, Stuart Whitman (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(100)

Recenze (8)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je mi trochu ľúto niektorých tu videných hodnotení, aj keď si uvedomujem, že seriál sám o sebe nieje žiadnym skvostom. Kto však seriál sledoval tak ako ja, asi pred 15-20 rokmi na nemeckej satelitnej stanici, žil v tej dobe všetkým pestrofarebným a fantastickým čo doba ponúkala, tak moje hodnotenie pochopí. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

První sezóna je ovšem i pro mě (a to jsem fandou tohoto seriálu),dost příšerná. Ten nesympatický dřevák ve srovnání se kterým je Welling, Max von Sydow, na dalšího už v poho představitele Gerarda Christophera nemá. A je tam krásná Zrzka,Lana Langová a ne jako ta Černovlasá pizda ve Smallville. P.s.ty 4 hvězdy jsou za sezonu 2.-4. První fakt ne. Pokud nepočítám bonus o natáčení a ten prdlý,leč jediný zábavný 2díl...Revenge of the Alien,který navazuje na dřívější díl...Alien Solution. Ne,nejedná se zde o crossover s příšerkou s hubou v hubě.:) P.s. seriál se měl původně natáčeti v Československu!!!!! ()

Reklama

SLOTH 

všechny recenze uživatele

na tohle jsme si vzpomel jizdou v tramvaji:D najednou se to vyjasnilo a ja videl jako pred sebou jak superboy rozhodciruje baskedbal protoze rozhodci byly zkorumpovani:D ano tohle opravdu v jednom dite bylo...take se mi vybavuje veta prestante tyrat zvirata...anmo to bylo v jinem dile davam jednu hvezdicku za kostymy:D ()

cinemag 

všechny recenze uživatele

Třetí seriál se supermanskou tématikou. Superboye jsem kdysi sledoval na Supermaxu a zase tak hrozné to nebylo. Je sice pravda, že byl kvalitativně o dost horší než filmová série s Christopherem Reevem, ale pořád se jednalo o koukatelný produkt, dost možná srovnatelný se Supergirl. 70. a 80. léta považuji za vrcholná pro značku "super". Tehdy byl Superman mezi superhrdiny "king" a to doslova. Vždyť si vemte filmová série Superman čítala 4 filmy, do toho film Supergirl, a ješte tento seriál (Superboy). Zajímavost: Gerard Christopher si měl roli zopakovat ve filmovém pokračování Supermana. Studio však projektu nedalo zelenou. ()

lardko

všechny recenze uživatele

Stačilo mi prvních dvanáct dílů a usoudil jsem že je to nudná a trapná blbost !!!!! Tento seriál ohodnotím až se kouknu aspoň na třicet dílů. Ale asi to hodnotit nebudu , protože se mi do tohohle jít moc nechce. Teď po pár dílech mě to nebaví , a pochybuju že mě to po třiceti dílech bude aspoň trochu bavit. Normální superman mě taky moc nezaujal , a nebaví mě , ale je to o dost lepší než tato blbost. Film superman má aspoň dobrý děj. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno