Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Problém má tentokrát poručík Disher. Jeho matka se vdala za muže o mnoho mladšího a poručík má pocit, že jeho záměry nejsou právě čestné. Ihned po svatbě odjel s novomanželkou místo na líbánky na psychoterapeutickou kliniku zaměřenou na manželské poradenství. Na prosbu poručíka Dishera se Monk a Sharona vydají za nimi, aby celou věc prošetřili. Ale na kliniku se mohou dostat jenom jako manželé. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Víte co? Je příšerný být vaše žena!" - "Já si na zem nesedám. Zvířata na zemi vyvádějí hrozné věci!" - "Já nevím jak...se nebát..." - "Ten chlap byl blázen. Nebyl to váš příbuzný?" ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V nějakém komentáři k Monkovi jsem zmínil, jak někdy autoři vytáhnou hodně za vlasy přitažené berličky pro dopadení pachatelů. Něco podobného je, jaké náhodičky se někdy stanou, aby se Monk vůbec k případu dostal. Třeba tahle epizoda - záporák si z bůhvíkolika žen vybere ke sňatku zrovna matku jedné z hlavních postav, takže se Monk dostane k případu. Kriminální zápletka je v tomhle dílu hodně v pozadí, což je škoda, protože Nestor Carbonell má na to hrát slušného záporáka, nějaký humor zde sice funguje, ale ten skoro parodický konec v šatníku mě připadal vysloveně trapný a hodně epizodu shodil dolů. ()

Reklama

Reklama