Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (384)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorších hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům,snažili se ho zabít, místo toho zabili ženu kterou miloval,obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou, psanec ,který honí psance! Lovec lidí!! ODPADLÍK!!! " Zajímavé tak akorát pro hlavního představitele Lorenza "Reno Raines" Lamas a pro Branscomba "Bobbyho 6Killera" Richmonda. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas a jeho životná úloha. Priznávam, že v dávnych časoch som videl relatívne dosť epizód tohto seriálu a že ma aj celkom bavil. Bola to nenáročná oddychovka, so sympatickým Lamasom v hlavnej úlohe, nejakou tou akciou a ťažkými posolstvami o spravodlivosti a čestnosti. O to viac som bol prekvapený, keď som ho zavetril v televízii pred pár rokmi a zistil som, ako ten seriál zostarol a že je v podstate celkom o ničom. Nuž, ale v časoch bez internetu sme sa spokojili aj s tým málom, čo sme dostali že áno. Rozmýšľal som nad 3* a aspoň priemerným hodnotením, no lepšie 2* budú asi adekvátnejšie vzhľadom nato, že Odpadlík nebol hit ani v časoch keď bola konkurencia v televízii minimálna a už vtedy ste vedeli na obrazovkách nájsť i o dosť kvalitnejšie seriály. 45% ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažily se ho zabít, místo toho zabily ženu kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec který loví psance, lovec lidí ODPADLÍK!" Vyrůstal jsem skoro na všech seriálech, které brázdili v našich televizích v průběhu 90. let. Takže jsem samozřejmě pravidelně sledoval i odpadlíka. Všechny ty seriály nebyly tak vyumělkovaný jako dnes a každý měl své kouzlo. Ale jestli bych to i dnes sledoval to fakt nevím. Nejlepší byl stejně Bobby SixKiller :) ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Je to sranda, nesmíte to brát tak vážně =). Všichni to tady sepsouvaj s komenty typu "hrozná blbost, ale koukal jsem pravidelně", "milovala jsem to a sledovala a teď to nechápu", "dřív jsem fakt hodně sledoval a bavilo mě to a teď už ani nevím proč". No proč asi? Protože je to dělaný pro určitou diváckou skupinu v rámci ní je to prostě minimálně dobrý! Mělo by se aspoň částečně hodnotit podle žánru. Nejvíc mě vždycky pobaví kamarád, když vypráví historku, která pěkně ilustruje tenhle seriál. Na konci každýho dílu, kde si Vinc Black nabalí nějakou novou buchtu (což je asi tak každej druhý díl), sedí na motorce a s hlubokým pohledem do dívčiných očí jí povídá: "Nikdy na tebe nezapomenu, jsi pro mě ta jedinná." A pak bez dalšího otálení nastartuje svůj stroj a odjíží po hájvej za další takovou. (70%) ()

fleker 

všechny recenze uživatele

s tím honzou čenským jako psancem na motorce to vopravdu trochu přepískli ,,,je to stejně úsměvný, jako když tarzana daboval daniel dítě...včera se mě jeden takovej lovec lidí pokoušel předjet ve stokilometrový rychlosti a štrejchnul mě přitom do lejtka....následně jsem použil můj oblíbený prstoklad a přidal jako pozdravení ZHEBNI TY Č**ÁKU JEDEN ZAPAŘENEJ, VOLE a hned za zatáčkou PRDHO a sejmul ho kombík :)...tak sem zastavil a koukal na ten koncert,,,,z kombíku vyběh takovej padesátiletej pupkáč a řítil se k tý hordě skroucenýho masa.....vedle mě stála nějaká mamina asi s šestiletým prckem za ruku...MAMÍIIIII , CO MU TO TEN PÁN DĚLÁ........TO NIC KUBO, ON MU ZACHRAŇUJE ŽIVOT.......A OPRAVDU? , otáčí se to hloupé dítě ke mě , aby si ověřilo máminu verzi HM, povídám .... A NEBO SE PROSTE JENOM LÍBAJ ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Hlavného záporáka, Donalda "Dutcha" Dixona, si zahral autor a producent seriálu Stephen J. Cannell. (m.a.t.o.)
  • Odpadlík bol svojho času jeden z najsledovanejších seriálov. Súčasne sa vysielal v 100 krajinách po celom svete a bol nadabovaný do 12 jazykov. V tomto smere mu môže konkurovať iba Pobrežná hliadka (od r. 1989). (m.a.t.o.)
  • Lorenzo Lamas (Reno Raines) a Kathleen Kinmont (Cheyenne Phillips) boli v rokoch 1989-1993 manželia. Rovnako bol ženatý s herečkou Shauna Sand (1996-2002). Tá stvárnila v piatich dieloch seriálu postavu menom Lake Bradshaw. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama