Reklama

Reklama

Euforie

(seriál)
  • USA Euphoria
Trailer 2
USA, (2019–2025), 25 h 15 min (Minutáž: 50–65 min)

Tvůrci:

Sam Levinson

Hrají:

Zendaya, Hunter Schafer, Austin Abrams, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Alexa Demie, Algee Smith, Barbie Ferreira, Lukas Gage, Maude Apatow, Angus Cloud (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Euforie, dramatický seriál o dospívání, vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří se snaží vyznat v lásce a přátelství ve světě drog, sexu, traumat a sociálních sítí. V čele hereckého obsazení stojí herečka a zpěvačka Zendaya. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (215)

Dakken 

všechny recenze uživatele

Ja ako feťák v dôchodku som mal problém s týmto seriálom. Veľa scén je až moc reálnych, autentických a niektoré interakcie medzi postavami až vyslovene nepríjemné. Viem že to je iba seriál, no sledovať podobné hádky v seriáli ako v reálnom živote, dnes už s čistou hlavou bolo nie veľmi príjemné. Hold proces dospievania je niekedy ťažký, dobre mi jebalo. Ľudia sa učia na vlastných chybách a je veľmi dobré, že vznikajú takéto projekty. Pre niektorých divákov je to iba dráma a zábava, možno varovný prst. Pre iných zase poučenie a pripomienka toho, čo sa už kurva robiť nemá. Veľmi pozoruhodné, aké pocity vie vyvolať nejaký obyčajný teen drama seriál, ktorý je ale spracovaný na výbornú. Obraz zvrátenej doby v tom najhoršom možnom svetle. Skvelo zahrané, krásne natočené a pre mňa najlepší seriál tohoto žánru. Kurevsky kvalitný, možno poučný (uhol pohľadu) a depresívny. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Když jsem se k tomu poprvé dostala, tak jsem si neodpustila srovnání se Sexuální výchovou od Netflixu. Má to spojitost v mládí, otázce sexu a lásky, je tu provokativní nahota, problémy osobnosti. Ale celkově se to od sebe neuvěřitelně liší. Zatímco sexuální výchova je spíš plná humoru a nadsázky, tak Euforie je temná, melancholická a překvapivě i poetická v pojetí života a drog. Seriálu bych vytkla jen závěr, který měl slabá místa, kdy jsem měla pocit "trapnosti". 8,5/10 ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že si showrunner nese z období puberty nějaký problém, protože každá (a tím myslím opravdu každá) osoba ženského pohlaví mladší 18 let, která se v seriálu objeví, je dě*ka, krá*a nebo obojí. Zlatá střední cesta v Americe neexistuje, takže tu máme holky hubeňoučké nebo tlusté (OK, beru zpět, v celé škole je jen jedna tlustá holka), namyšlené nebo zamindrákované, panny nebo dě*ky (OK, opět beru zpět, žádná panna tam není) a všechny tyhle holky buď denně šu*ají, fetují nebo ideálně obojí. Pro většinu lidí je "Euphoria" cool seriál, mě ale v mnoha ohledech neskutečně uráží. Konec 1. série je navíc tak nudný, v kruhu se točící a otravný, že si 2. sérii nechám s radostí ujít. Nejhorší postavy: bůh-ví-na-co namyšlená Katherine, toxická Jules, všechny obviňující Rue. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Možná výjimkou posledních dvou ukecanějších dílů jde asi o nejlepší seriál od dob Skins v této tématice. Ne že by poslední dva díly byly špatné, to vůbec ne, hodně se toho vykreslí a diváka nenechá usnout, ale pro mě osobně byla nejlepší osmička. Jinak Zendaya stčí s přehledem do kapsy ai nejlepší herečky dnešní doby. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tohle má do euforie sakra daleko...soustavná a těžká depka,kde prakticky nikdo není normální a jednotliví (anti)hrdinové se od sebe liší snad jen velikostí svých démonů.Ta tam je rozjuchaná střední,kde jsou všichni děsně cool a nad věcí a dost se obávám,že přesně takhle to v dnešní prdelni době funguje.Nebýt posledního dílu,který byl větší schíza než všechny předchozí dohromady a pár hlušších míst,mohlo být hodnocení absolutní...80% ()

Galerie (346)

Zajímavosti (31)

  • Ide o vôbec prvú profesionálnu hereckú skúsenosť pre Hunter Schafer. Taktiež sa venuje profesionálnemu modelingu. (CroSsicek)
  • Píseň, kterou lze slyšet v pozadí při konverzaci v čase 28:13, je „seaside_demo“ od interpreta SEB. (Kanee)

Související novinky

Třetí řada Euforie přece jen dorazí

Třetí řada Euforie přece jen dorazí

16.07.2024

Jen pár měsíců nazpět jste se u nás mohli dočíst, že plánovaná třetí řada veleúspěšné Euforie se zmítá v problémech a není zdaleka jisté, jestli se vůbec na druhou sérii bude nějak navazovat a příběh… (více)

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Reklama

Reklama