Reklama

Reklama

Nejsilnější hlas

(seriál)
  • USA The Loudest Voice (více)
Trailer 2
USA, 2019, 5 h 51 min (Minutáž: 46–54 min)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Tato sedmidílná minisérie je inspirovaná bestsellerem o Rogeru Ailesovi (Russell Crowe), zakladateli Fox News. Abychom porozuměli událostem, které vedly k vzestupu současné republikánské strany, je třeba nejprve pochopit Ailese. Seriál se soustředí primárně na minulé desetiletí, v němž se Ailes stal de facto vůdcem strany. Dotýká se také klíčových okamžiků v Ailesově životě včetně jeho zkušeností se světovými leadery, kteří stáli u zrodu jeho politické kariéry, a obvinění ze sexuálního obtěžování, jež vládci Fox News nakonec zlomilo vaz. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ambivalentná hlavná postava, vďaka ktorej pochopiteľne mnoho ľudí tento seriál odmietne. Nakrútiť 6 hodinový projekt s postupne stále odpornejšou hlavnou postavou tak, aby naopak gradoval a stále viac vás prikovával doma k sedačke, je umenie, to ale z princípu veci nemôže každý prijať. Podľa mňa skvele vybrané obdobia vypointované ešte názvami epizód. Crowe v najlepšej možnej hereckej forme, veľkú poklonu ale zaslúžia všetci herci bez výnimky, čo sa nestáva tak často. Môžete si myslieť o meetoo a súčasnej liberálnej politickej vlne všeličo, ale asi málokto bude po tomto seriáli pochybovať o tom, že Roger Ailes bol nevinný. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ Excelentne nechutný zvrhlík Roger Ailes, Russell Crowe ho podá priam bravúrne, zaslúžene ovenčení Zlatým Glóbusom. Zas tu máme krásny pohľad na to ako to úžasne funguje v tej ukážkovej americkej demokracii, strach a hrôza keď takýto ľudia udávajú ten správny vlastenecký smer. /85%/ ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá show o skutečném zpravodajství. Vynikající Crowe si Ailese vychutnává jako dortíky, které má v závěru zakázané baštit. Manipulace, trefné glosy mířené na obyčejného, unaveného taťku u televize no a potom hezké holky. Ty především. Seriál se soustředí na nejdůležitější roky a téměř nesleví v kadenci. Od založení FOX news, přes dvojčata až k Donaldovi a žalobě. Herecké výkony jsou špičkové a že je co hrát. Škoda jen že to neukončili až tím uklouznutím v koupelně. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Fascinující portrét člověka, jenž z pozice své funkce (zakladatel a šéf zpravodajského kanálu Fox News) zásadně zasahoval do nejvýznamnějších událostí nedávných (nejen) amerických dějin (následky 11. září, prezidentské volby). Roger Ailes (k nepoznání namaskovaný Russell Crowe v jedné ze svých životních rolí) byl učebnicovým příkladem tvrdého pravicového konzervativce, zastánce republikánské strany a tradičních amerických hodnot, odpůrce Baracka Obamy, muslimů, migrace a čehokoliv levicového. Na jedné straně výjimečně schopný mediální pracovník a manažer, současně ale také bezskrupulózní samolibý demagog a manipulátor, jenž musel na sklonku své kariéry čelit obvinění ze sexuálního obtěžování. Nejsilnější hlas je výtečně koncipované sedmidílné životopisné drama, které náramně pokrývá zejména oblasti tvorby (zaujaté) mainstreamové žurnalistiky a fungování vrcholné politiky v USA. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem si na zkoušku odpoledne pustit jeden díl, že to pomalu začnu nakoukávat. Teď je jedenáct hodin večer a já mám všech sedm epizod za sebou... No, snad si tohle najde mnohem víc diváků, páč je to rozhodně jeden z nejdůležitějších seriálů roku o tom, že prachy jsou prostě vším, a že toxické opojení z moci má devastující účinky na všechny kromě toho, kdo umí štěkat nejhlasitěji. Vážně zdrcující a taky pekelně depresivní televizní důkaz o tvrzení, že pero je v dnešní době mocnější meče. Výkony Russella Crowea a Naomi Watts opojné. ()

Galerie (80)

Související novinky

Sebastian Stan bude Donald Trump

Sebastian Stan bude Donald Trump

30.11.2023

Nominant ceny Emmy a Zlatého glóbu Sebastian Stan si po svém výkonu v roli Tommyho Lee z chválené série Pam & Tommy zahraje další excentrickou postavu, známou mimo jiné pro své na veřejnost… (více)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama