Reklama

Reklama

Detektivové z Hollywoodu

  • USA Hollywood Homicide (více)
Trailer

VOD (1)

V hudebním klubu jsou zastřeleni členové raperské skupiny H2OKlick. Případ vyšetřuje postarší a zkušený detektiv Joe Gavilan a jeho mladý parťák K. C. Calden. Gavilan si bokem snaží polepšit realitním makléřstvím. Calden touží po kariéře herce a vyučuje tantrickou jógu. Zmíní se Gavilanovi, že jeho otec, také policista, byl kdysi zabit za podivných okolností při jedné z policejních akcí. Při vyšetřování v klubu policie najde stopy dvou střelců. Na místě také zůstala ležet diamantová náušnice. Gavilan s Caldenem zjistí, že o rapery se staralo vydavatelství Antoinea Sartaina. Sartain, který byl před časem ve vězení, si platí policisty v čele s Leroyem Wasleyem, aby ho chránili. Wasleyho podporuje Bennie Macko z vnitřního oddělení policie. Gavilan ho při vyšetřování jiného případu zesměšnil. Macko má důvod po něm jít. Gavilan také chodí s Ruby, jeho bývalou přítelkyní. Macko Gavilana obviní ze slučování fondů a z toho, že má nesrovnalosti v příjmech a výdajích. Calden najde v pitevně ohořelá těla dvou mužů. Jednomu z nich chybí náušnice. Pochopí, že vrazi jsou mrtví. Gavilan se doví, že při masakru z klubu utekl mladík, který si říká K-Ro. Skládal pro skupinu hudbu. Když navštíví Sartaina, ptá se po něm. Sartain, který již předtím nechal zabít oba dva vrahy z klubu, chce na Wasleyim, aby to s K-Ro vyřídil. Detektivové zjistí, že K-Ro se jmenuje ve skutečnosti Oliver R. a jeho matka byla známá zpěvačka. Oliver jim však utíká, ale nakonec ho dostihnou. Oliver tvrdí, že nic neprovedl. Jeho matka řekne detektivům, že rapeři byli u Sartainova vydavatelství, potom se chtěli osamostatnit, ale Sartain si nechával všechny peníze. Skupina ho chtěla žalovat a ukončit s ním smlouvu. Když se Gavilan s Caldenem vyptávají na Sartaina ve vězení, dozvědí se, že za ním chodil pravidelně Wasley, kterého podezřívali, že spolupracoval s drogovými dealery... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

Olík 

všechny recenze uživatele

Dvě známé tváře a půl je hotovo. To možná platilo u Štaflíka a Špagetky - v případě dua Ford-Hartnett je tomu spíše tak nějak napůl. Stejně napůl jako polovičatě funguje film v rámci jemu přiřazených žánrů. Není to pořádně ani akčňárna, ani krimi, ani komedie, ani thriller a kombinace všeho vyznívá na rozdíl například od Mizerů (r.1995) – ano správně…………….tak nějak napůl. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Oddychovka,při které je víc nudy než zábavy.Dva hlavní představitelé si jedou svou linii a celé je to podřízené závěru,který však není nějaký velký a ojedinělý,ba spíš naopak.Další z krimi filmů,který se snaží být stejně napínavý,jako vtipný a stejně vtipný jako akční.Bohužel,jako ve většině podobných snímků,i zde zůstalo jen u oné snahy,každý zmiňovaný žánr je zde jen nakousnut,ani jeden nedotáhne svou působivost do konce a tak z toho je jen dvouhodinový slepenec života dvou detektivů bez výraznějších momentů a scén.P.S.Hartnett je docela příslibem do budoucna,Ford to už má ovšem dávno za sebou(ok,u mě to neměl nikdy ani před sebou,ale co,no:) ! ()

Reklama

robo7773 

všechny recenze uživatele

No musim sa priznat ze od tohto filmu som ocakaval to co som aj viídel, mohlo to byt lepsie aj horsie. Trochu som vahal ze ci styri alebo tri hviezdicky, lebo som sa trochu aj pobavil, a ocenujem spojenie hercej dvojice, ktorá bola pre mna dost netradicna, a prekvapujuca. Celkovo sa da povedat ze film som si rad pozrel moze byt. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +rozdílná dvojice policistů, soundtrack, závěrečná dlouhá akční honička -určitě nesmíte film brát vážně, některé hluché pasáže/// Docela pohodový a zábavný snínek v němž hlavní zábavu tvoří ustřední dvojice. Přiznám se bez mučení, oba se mi líbili a přestože film postrádá lepší zápletku, tak na odreagování to nebyl vůbec špatný film. Navíc dobrá hudba a zajímavá akce dodává filmu spád. Klidně bych si z tohoto dokázal představit seriál./// Celkem 67%/// PS: Mimochodem, dnes je to přesně rok, co jsem začal psát komentáře na ČSFD. Od té doby jsem za 365 dní zhlédl přesně tento počet snímků. Možná to není moc, ale vždy něco napíšu jen k těm aktuálně viděným... . ()

IrisHelenka 

všechny recenze uživatele

A já kašlu na špatná hodnocení. Když Harrison Ford jel na růžovém kole s třásněmi nebo když se honil za zločincem, nastoupil do výtahu a mezi tím si vyřizoval nějaké kšefty jako realitní agent, řvala jsem smíchy. Závěrečná honička byla akční, svižná a vtipná, Harrison Ford je prostě Harrison Ford se svým fordovským úsměvem a Josh Hartnett, můj oblíbenec, jako cvičitel jógy, no to prostě nemá chybu... Dva policajti, kteří se chtějí spíš ulejvat a kteří prostě občas všechno podělají. No, já jsem si to užila! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Na začátku Joe Gavilan (Harrison Ford) čeká na někoho s prohlídkou domu - je světlo. Někdo mu zavolá, že má případ a on říká: „Budu tam za deset minut.“ Jakmile tam ale přijede, je tma jako o půlnoci. (asdfasdf)
  • Lolita Davidovich, ktorá si zahrala dámu z escort servisu Cleo Ricard, je v skutočnosti manželkou režiséra filmu Rona Sheltona. (U_S_O)
  • Film bol pôvodne plánovaný ako dráma, a až neskôr bol zmenený na komédiu. (U_S_O)

Reklama

Reklama