Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

ivamka 

všechny recenze uživatele

Každý díl je o nějakém tématu, které člověk zažívá dnes a denně , ale jsou tam prostě chvíle, ve kterých je trapné ticho a vy můžete čekat, že postavy začnou jednat. Nejvíce se mi líbil díl, ve kterém psal Raymond na nečisto nekrolog pro svého otce a co z toho vzniklo by fakt vymyslel jen sám život. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Noční můra snad každé holky. Vdáte se a naproti přes ulici bydlí rodiče vašeho manžela, kteří absolutně nerespektují vaše soukromí, váš manžel je stále maminky mazel, který se jí neumí vzepřít a zastat se vás, a navíc spolu s vaší tchýní a tchánem musíte sníšet i svého čtyřicetiletého švagra, který se po rozvodu vrátil k mamince a je neskutečně natvrdlý. Jo, jako odstrašující příklad je tenhle seriál perfektní a já se skvěle bavila, z představy, že to zažiju taky, mi ale stéká studený pot snad po celém těle. 75% ()

Reklama

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

nenápadný sitcom ,ktorý stojí za smiech .Doplním svoj komentár po 7.rade . Ani po 7.rade neustavajú v tomto seriály skvelé hlášky "anglického čierneho humoru" . Náramná zábava pre mňa určite. To ,že niekto nemá rád "Raymonda" to nie je chyba seriálu. Je dehonestujúce dávať taký skvost na "kanále" Nova a na poludnie. Obsadenie herecké je vynikajúce a musím ich mať všetkých rád nielen Raymonda... ()

Daydreamer 

všechny recenze uživatele

Vlastně sitcomy nesnáším. Tenhle je jediný na který se nejen dokážu dívat, ale výborně se bavím. Pokud by mi bylo "náct", třeba bych to tak neviděl, ale, poučen svými rodinnými zážitky, ho velice oceňuji. Svou kvalitu si drží napříč řadami a po čase se klidně mohu podívat znovu. Jednoznačně doporučuji! ()

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Skvělý sitcom, který si po celých devět sezón drží vysoký standard (možná snad vyjma první série). Jeho hlavní zbraní je přitom uvěřitelnost a věrohodnost postav i nastalých situací - jednoduše seriál ze života. Netlačí zbytečně na pilu a produkuje přesně dávkovaný humor. Pochvalu tentokrát zaslouží i český dabing, precizně zvolené hlasy jen umocňují charakteristiky daných postav. Dle mého velmi podhodnocený seriál. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Název Raymonda má každý rád nebyl nápadem Raye Romana, vlastně byl proti němu. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama