Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

Oskar 

všechny recenze uživatele

"Tohle nejsou prsa na ukazování, Rayi - to jsou PRACOVNÍ prsa!" "No tak, Debb, mluvíš o nich, jako by už byly v důchodu. Občas ještě poskytují poradenské služby." Velice zvláštní - americký sitcom z rodinného prostředí - a přitom vůbec není trapný jako třeba Krok za krokem nebo Plný dům. Je to proto, že je o rodině, ale ne rodinný. Takže se naštěstí nedočkáme žádných 'ponaučení' a jiných omylů výše zmíněných. Je to vynikající série (zatím bylo u nás uvedeno pět sezon, ale natáčí se dál). Ray Romano a Patricie Heatonová odvádějí opravdu dobrou práci, sympatický je i nerudný Peter Boyle (Frankensteinovo monstrum z Mladého Frankensteina) a naprosto skvělá Doris Robertsová (Nový list, Vánoční prázdniny), kterou navíc opravdu geniálně dabuje Alena Vránová. Jedině Brad Garreth v roli věčně ublíženého Rayova bratra Roberta mi místy trochu leze na nervy. Ale ne natolik, abych hodnotil méně než pěti hvězdičkami. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie každý má rád Raymonda! Tohto večne ukrivdeného a umrnčaného mamičkynho maznáčika ja veru zrovna dva krát nemusím. Tiež nemám rád tú jeho krpatú manželku, jeho zrejme dementné deti, otravných rodičov, a ani jeho obrovitého brata. Aj keď ten má sem tam nejakú vtipnú hlášku. Celý tento sitkom sa mi vidí ako podpriemerný produkt na poli takejto televíznej zábavy. O tom, že "Raymonda má každý rád", ma nikto nepresvedčí. ** ()

Reklama

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

nenápadný sitcom ,ktorý stojí za smiech .Doplním svoj komentár po 7.rade . Ani po 7.rade neustavajú v tomto seriály skvelé hlášky "anglického čierneho humoru" . Náramná zábava pre mňa určite. To ,že niekto nemá rád "Raymonda" to nie je chyba seriálu. Je dehonestujúce dávať taký skvost na "kanále" Nova a na poludnie. Obsadenie herecké je vynikajúce a musím ich mať všetkých rád nielen Raymonda... ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

Jako bych se v tak viděl za pár let taky, maminčin mazánek bydlící hned naproti přes ulici a já i nadále zůstávám dítětem závislým na mamince, manželka to nemůže přenést přes hlavu, stejně jako v mém případě, místo Roberta, moje sestra Veronika. Jenom ten můj otec není takovej hypochondr, ale to se s věkem podá. Takže nějak takhle to má i Ray s Debrou a dětmi, musím říct, že kvalita seriálu postupně roste a zajímavé je to zejména tehdy, kdy se ožení i polda Robert, matkou nesnášenlivě oslovovaný jako Robík. Pak to má teprve grády, porovnání dvou manželství a vzájemné pošťuchování jejich hlavních protagonistů, do toho matka votravná jako svítiplyn a o oheň na střeše je samozřejmě postaráno... V televizi b to chtělo postupně osvysílat celý seriál, vždycky jsme totiž byli svědky uvedení jen některých serií. A to je škoda. ()

Moonrise 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem si ihned oblíbil díky jeho jedinečnému humoru. Každodenní rozepře matky Marie, hlavního hrdiny Raymonda, s jeho ženou Debrou jsou dobrou ukázkou problémů mezi tchýní a snachou. Nakonec bývá do sporů nechtěně zapleten i celý zbytek Raymondovy rodiny (jeho starší bratr Robert, otec Frank), který bydlí hned naproti přes ulici. U manželů jsou na návštěvě denně a to vede k často banálním konfliktům. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Rayův seriálový bratr Robert (Brad Garrett) je strážníkem newyorské policie. Rayův skutečný bratr je taky strážníkem newyorské policie. (Tom Riddle)
  • Celá jména hlavních postav jsou: Raymond Albert Barone (Ray Romano), Debra Louise Barone (Patricia Heaton), Robert Charles Barone (Brad Garrett), Marie Janella Barone (Doris Roberts) a Francis Oscar Barone (Peter Boyle). (Tom Riddle)

Reklama

Reklama