Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
USA, (1993–2023), 102 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Hudba:

Bruce Miller

Hrají:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(273)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Recenze (321)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Já se náramně bavil a to ať už se jednalo o díl věnující se převážně Frasierovi nebo epizodu spíše cílenou na jinou z postav (bratr Niles, otec Martin, terapeutka Daphne, "sporťák" Buldok a mnoho dalších). Ač zatím patřím k mladé generaci a seriál se tváří, že ho docení spíš generace středního věku, tak já si ten inteligentní humor užíval. Navíc mi přijde, že je zde výrazně menší rozkolísanost úrovně jednotlivých dílů oproti jiným seriálům (aktuálně mě třeba napadá Ally McBealová). Váhám mezi 80ti a 90ti procenty, ale když nad tím tak přemýšlím, tak nevidím důvod, proč nedat to vyšší. 90 % Oblíbená část- Frasierův příběh do rozhlasu za účasti ostatních postav, jež postupně "zabíjí" balónkama ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Každý diel mám zhliadnutý asi 47372405843-krát a napriek tomu sa skvele bavím. A to už je čo povedať :-) Intelektuálsky sa tváriaci, miestami príjemne suchý, no občas prekvapujúco infantilný (v dobrom zmysle slova) humor, slušný slovenský dabing, perfektný David Hyde-Pierce a najmä Martyho cynické poznámky sú niečím, čo mi vždy zdvihne náladu. ()

Reklama

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (2) - 53. ročník (za rok) 1995, 58. ročník 2000 - *Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Kelsey Grammer + nominace (22) - 51. ročník 1993 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Kelsey Grammer, Nejlepší herec ve vedlejší roli - John Mahoney, 52. ročník 1994 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Kelsey Grammer, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Jane Leeves, Nejlepší herec ve vedlejší roli - David Hyde-Pierce, 53. ročník 1995 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec ve vedlejší roli - David Hyde-Pierce, 54. ročník 1996, 55. ročník 1997 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Kelsey Grammer, Nejlepší herec ve vedlejší roli - David Hyde-Pierce, 56. ročník 1998 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Kelsey Grammer, 58. ročník 2000 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec ve vedlejší roli - David Hyde-Pierce, Nejlepší herec ve vedlejší roli - John Mahoney, 59. ročník 2001 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Kelsey Grammer ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Jako kulisa je to v pohodě, ale není to ten typ seriálu, kdy bych se těšil na každý další díl... Frasier navíc funguje na tom samém debilním principu jako Big Bang Theory, kde se "živé" obecenstvo směje každé větě... Ale na ty postavy si rychle zvyknete a pokud to není zrovna "citový" díl, bývá to občas dosti crazy! :) ()

MIKESTEIN 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí všetkých častí zo všetkých serií môžem zhodnotiť že som ešte nezažil vtipnejší situovaný humor. Tento serial je vrcholom kvality,ktorá sa odzrkadlila dlhoročným natáčaním stále novších a novších serií a nikdy neupadajúcim záujmom fanúšikov. S priatelkou tento seriál dokážeme pozerať aj celé hodiny a vždy sa pri tom smejeme. Dr. Frasier Crane urobil dieru do sveta, a ak nie do sveta tak určite aspoň do Seattlu. :) ()

Galerie (88)

Zajímavosti (74)

  • Muž, ktorý na konci epizódy tancuje s Roz (Peri Gilpin), je manžel jej hereckej predstaviteľky Christian Vincent. (zupanic)

Reklama

Reklama