Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 2
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (140)

Marze 

všechny recenze uživatele

Seriál je v době koronavirové pandemie propagací cestování. Hlavní protagonistku hraje jedenatřicetiletá Lily Collinsová, která se narodila v Anglii, ale od mala žije v USA a je dcera hudebníka Phila Collinse. Herečka tedy by v Paříži poprvé jako její postava a byla nadšená. Je rozkošná v každém oblečku, ale vypadá to, že se zajímá jen o dobře oblečené pohledné nadsamce, kteří otevřeně hovoří o sexu. Prozradí na sebe jen že se rozešla doma v Chicagu s přítelem. Ale tím je vlastně zábavná. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem neměla v plánu seriál vidět, ale nakonec se ke mně dostal, a jsem za to moc ráda. Feel-good, super atmosféra, střet kultur v tom nejlepsím smyslu slova, vtipné, svizné. Potřebuju hned zpátky do Paříže a kaváren. Edit po treti rade: Treti byla opravdu katastrofa, a to tak moc, ze musim celkove hodnoceni snizit. Zaverecna scena tomu nasadila korunu a jen ukazala zoufalost tvurcu. ()

Reklama

Harpy 

všechny recenze uživatele

Povrchná zlátanina s pozlátkou odohrávajúca sa v Paríži, pre mňa to bola len vata pri ktorej som mohla vypnúť a nerozmýšľať. A tuším mi odumreli aj mozgové bunky, neviem prečo si to robím, ale keď už niečo začnem pozerať, vždy to chcem dopozerať dokonca lebo čakám či sa to nezlepší, a ono nie, nezlepšilo :D Hlavná hrdinka mi bola najmenej sympatická, jej charakter teda naozaj "vycibrili". Bolo mi jedno čo sa jej v seriáli deje, len som neustále krútila hlavou, že ona je vlastne karikatúra na dnešnú povrchnú, tupú, instagramovú dobu- a potom to hrá teda dobre. ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Na kulturních stereotypech založený seriál o nesympatických lidech s nesympatickými názory, pracujících v nesympatické branži a dělajících nesympatické věci. Navzdory tomu všemu se na to ale překvapivě dobře kouká, pro mě osobně i lépe než na podobně laděný The Devil Wears Prada. Guilty pleasure par excellence. 70% ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Sbírka klišé o Francouzích a Američanech zahalená do módy z let osmdesátých. Emily je něco přes dvacet, neumí francouzsky a je vyslána do Paříže, aby agenturu zastupující luxusní značky naučila něco o influencer marketingu. Přičemž sama dává na instagram fotky Paříže s více či méně infantilními hashtagy a sbírá followery po tisících. Záhada. Francouzi samotní z toho nevychází nejlépe, muži jsou očividně již unavení ze svých krajanek podle toho, jak za Emily všichni pálí. Na druhou stranu člověk musí obdivovat její houževnatost a schopnost myslet za pochodu. První série si nechala otevřenou bránu ke druhé, takže o osudu Emily a jejích pařížských přátel se rozhodne spíše tam. Budu u toho? Zcela určitě. Jde totiž o tak naprosto odpočinkovou pohádku pro dospělé, že by byl hřích jí pohrdnout, i přes všechny mé výtky. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • V epizodě je zmíněn Ratatouille (2007), což je odkaz na stejnojmenný film. (SONY_)

Reklama

Reklama