Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 2
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (141)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

i když tahle agresivně optimistická a pozitivní záležitost není ničím víc než jen souborem všech myslitelných klišé o Francouzích,Američanech,Paříži atd,nějakým zázrakem se na ní dá - až na pár opravdu otravných momentů - celkem v pohodě koukat.Emily In Paris opravdu není moc dobrý seriál,nicméně proč si v současné době nedopřát trochu té z reality vytržené (většinou) prosluněné podívané...60% ()

Paulka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje guily pleasure jsou serialy pro holky a taky pouštění si těchto skvostů furt dokola. Proto jsem se těšila na tuto celkem slibně znějíci novinku. Škoda že byla hodně nemastná. Jak příběh, tak postavy, vtipy, a hodně na blití mi bylo z většiny Emily outfitů. Nedoporučím dál, a ani si nikdy nepustím znovu (leda jako špatný nápad po flašce roséčka) ()

Reklama

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Paříž, město, do kterého bych se jednou rád podíval, takže jsem Emily dost záviděl. A koneckonců její úsměv mě dokázal očarovat v každé epizodě. Já jí fandil v každé minutě. Docela i epizody měly dobrý děj a občas i něco vtipného. Kdyby byla druhá série, klidně se podívám znovu. /75%/ ()

Anayka 

všechny recenze uživatele

Všechno, co v tomhle seriálu uvidíte, už jste někdy viděli někde jinde. Všechno. Klišé nad klišé v úhledném balení. Ale doba je zlá a tohle ulepené povrchní cukrátko s trochou francouzského šarmu je možná právě to, co teď potřebujeme vidět. A rukopis Darrena Stara (Sex ve městě) je tam znát. V dobrém i zlém. ()

nikoletkaa 

všechny recenze uživatele

Pozadí Paříže je už samo o sobě výhra. Když se k tomu přidá Lily Collins a spousta dalších krásných a sympatických lidí, vznikne příjemná romantická oddychovka - v délce deseti epizod na sezónu taková jednohubka na odpoledne. Těším se na pokračování! EDIT: Po dalších sezonách je okouzlení pryč. Děj je natahován až ztrácí tempo a nudí. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama