Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 3
USA, (2020–2025), 28 h 34 min (Minutáž: 24–46 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Nové vášně, nová móda i nová Emily? Americká marketérka, která má kuráže na rozdávání, nastoupí do vysněné práce v Paříži, kde může konečně roztáhnout křídla. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (145)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

i když tahle agresivně optimistická a pozitivní záležitost není ničím víc než jen souborem všech myslitelných klišé o Francouzích,Američanech,Paříži atd,nějakým zázrakem se na ní dá - až na pár opravdu otravných momentů - celkem v pohodě koukat.Emily In Paris opravdu není moc dobrý seriál,nicméně proč si v současné době nedopřát trochu té z reality vytržené (většinou) prosluněné podívané...60% ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

1. séria: Jednoduchý seriál bez nejakej väčšej myšlienky určený na pozeranie s vypnutým rozumom, s plochými postavami, pričom všetky vedľajšie sú zaujímavejšie, ako tá hlavná. Seriál bez pointy, nápadu, vtipu, šmrncu, a aj keď nie som odborník na módu, outfity Lily Collins mi prišli v 70% dosť zvláštne a nemódne, resp. moc premódené. Podobne ako v povahou postáv, aj oblečenie všetkých iných mi prišlo dobré až skvelé (najmä afroamerického kolegu Emily). Druhej sérii sa pokúsim vyhnúť. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série - Můžete si říkat, že je to klišé. Můžete si říkat, že je to guilty pleasure. Můžete si říkat, co chcete, ale důležité je, že to funguje a vy se u toho bavíte a chcete sledovat dál. Emily in Paris je milá, barevná a zábavná záležitost. Lily Collins je krásná a je radost sledovat, jak se zamilovává do Paříže a vyrovnává se stereotypy Francie. A vůbec nevadí, že všichni jsou krásní, talentovaní a perfektně oblečení, ba naopak tady vás to baví. Je to příjemná pohádka v krásném prostředí, kterou si člověk čas od času potřebuje dopřát a jsem rád, že přesně takhle to s Emily in Paris dopadlo. 2. série - I když jsem si u sledování druhé řady často stěžoval, že Emily je tentokrát mnohem otravnější, tak mi to nezabránilo v tom, abych ji opět rychle zhltnul a na konci si vlastně říkal, že takových seriálů by mi nevadilo víc. Šarm první řady založení na objevování nového místa se vytratil a nepodařilo se ho nahradit a i to je jeden z důvodů, proč byla Emily otravnější. I když ten hlavní je její trojúhelník s Camille a Gabrielem. Finále dopadlo podle očekávání a vlastně to ani jinak nešlo, pokud se má vrátit třetí řada. 3. série - Docela jsem se těšil na to, až se zase s Emily vypravíme do Paříže a třetí řada nezklamala. Opět to byla příjemná oddychová pohodička, plná krásných lidí, barev a módních doplňků. I když je pravda, že na začátku to tak nevypadalo. První dva díly nějak neměly ten spád (nejspíš díky Američance), ale pak se vrátilo do těch snových francouzských kolejí a vše bylo zachráněno. Závěr samozřejmě otevřený dokořád pro další pokračování a docela se těším, až se těch dalších deset dílů příští Vánoce zase pustím. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Darren zná svý pappenheimský. Nejenže s Emily začíná na místě, kde s Carrie končil, on vlastně jen sebral svůj rukopis a vypral ho v aviváži z mileniálů. Tam, kde ale Sex před lety uměl být místy i zemitej a naturální, je Emily čistokrevná pohádka. Svým zasazením, hromadou klišé, naivní hrdinkou i pitoreskníma postavičkama kolem ní, který se chovaj všelijak, jen ne normálně. Chvíli jsem si musel zvykat. Nakonec mi ale zdejší nenáročnej motiv přišel vcelku enchanté. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

I kdyz nejsem cilovka, myslim ze je to docela zabavny serial, kdy americanka se seznamuje s francouzskou a evropskou kulturou, a poznava ze ne vse jde tak jak si doted myslela ze funguje svet. O to pozdeji vtipnejsi, kdyz americka kultura dorazi za ni, a jako divaci muzeme sledovat jeji reakce na to jak se s tim vyporada. Co me asi nejvice na tom serialu stve je naprosta absence vernosti ve vztazich jako tak nejak vsech, z toho serialu to vypada tak, ze kazdej by ve Francii chtel zit v otevrenem vztahu, ale boji si to priznat. ()

Galerie (661)

Zajímavosti (12)

  • Kvůli natáčení žila Lily Collins čtyři měsíce ve francouzské metropoli. (Duoscop)
  • Na výstavách sa často objavuje HÔTEL PLAZA ATHÉNÉE, ktorý je známy svojou reputáciou obľúbeného hotela v módnom priemysle. Nachádza sa na ulici Avenue Montaigne, kde Christian Dior otvoril svoj prvý butik. Dior tiež usporiadal v hoteli veľa svojich módnych prehliadok a fotení. (Weezy22)

Reklama

Reklama