Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 2
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (141)

filmsim 

všechny recenze uživatele

I přesto, že je Emily in Paris prostou naivní romantickou komedií bez špetky invence, tak musím uznat, že mě seriál vcelku bavil a dokážu si představit, že pro něžnější povahy by mohl být seriál skvělou volbou na odreagování po pracovním dni. Nečekejte od Emily in Paris další Sex ve městě. Tento seriál rozhodně není série, kterou si s chutí pustíte zas a znova. Jako jednorázová záležitost je Emily in Paris až na pár zádrhelů ucházející romantikou, u jejíž dialogů je lepší nepřemýšlet. 5/10 Více v mé recenzi na Fandíme Seriálům. ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Na kulturních stereotypech založený seriál o nesympatických lidech s nesympatickými názory, pracujících v nesympatické branži a dělajících nesympatické věci. Navzdory tomu všemu se na to ale překvapivě dobře kouká, pro mě osobně i lépe než na podobně laděný The Devil Wears Prada. Guilty pleasure par excellence. 70% ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Netflix moc dobře rozumí dnešní době, a proto přináší do amerického seriálu trošku evropského koření. Upřímně jsem si myslela, že už jsem o něco náročnější divák, ale asi si to namlouvám. Protože já si vážně nepamatuji, kdy jsem si u něčeho tak jednoduše a hezky odpočinula. S lehkým studem přiznávám, že čím je Emily povrchnější, šíleněji oblečenější, čím víc se jí daří udělat doslova z každé fotky nebo věty virál, čím víc ji mají lidi, co ji nejdřív nesnášeli bezdůvodně rádi, čím víc je přelétavá, tím radši se na ni dívám. Víc vzdálenější od reality to být nemůže, a díky za to. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Tento serial je zajimavy tim, ze uz jsem videla tri serie a nenasla v nem ani jednu jedinou sympatickou osobu. Je to trapne az do bodu kdy se za ty postavy stydite i vy sami. Serial plny trapaku, narcisu, sociopatu, psychopatu a idiotu. Cely tyden jsem ted na to cumela jak kobra na kralika, Klenot nebyl amused ze se musi divat na toto, dokonce vztekle prskal (normalne mu nevadi at vyberu cokoliv...teda jeste krime filmu Uli Seidl, ty nenavidi opravdu urputne). Jako film bych to zodpadovala nemilosrdne, ale kdyz me to tak drzelo tri serie tak tu mas certe gulas...🤷‍♀️ ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Seriál mě chytl a hlavně první epizody mě hodně bavily. Myslím si, že výběr obsazení byl skvělý a hodně se mi líbilo, že epizody byly dlouhé 20-30 minut. Díky tomu všechno probíhalo svižně a člověk se u Emily in Paris pobavil a vypnul. Je ale nutné zdůraznit, že tohle je odpočinkový seriál, nad kterým nesmíte moc přemýšlet. Strašná spousta věcí je tam zobrazena nereálně - ať už se bavíme o Emilyně (ne)francouzštině, skutečnosti, že na koho si ukázala, toho dostala do postele nebo jak rychle a s jakými primitivními hashtagy získala 20 tisíc sledovatelů na Instagramu. Druhá řada asi kvůli vlně kritiky, která se na seriál ve světě (a zejména Francii) snesla, neklapne, a je to tak možná dobře, protože podle mě Emily má aspoň u nás (dle zdejšího hodnocení) úspěch hlavně kvůli tomu, v jaké době ji Netflix vypustil do světa. Za mě tedy seriál měl dobrý námět a velký potenciál, který ale kvůli ne úplně zdárnému provedení nenaplnil. PS: Když už ale Emily posílají do Paříže, tak by mohli dát šanci i té, co celé dny nejedla a když jí bylo na omdlení, snědla kousek sýra ;). ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • V seriálu se používá elektronika značky Apple. (SONY_)

Reklama

Reklama