Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 1
USA, (2020–2024), 21 h 4 min (Minutáž: 24–46 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Nové vášně, nová móda i nová Emily? Americká marketérka, která má kuráže na rozdávání, nastoupí do vysněné práce v Paříži, kde může konečně roztáhnout křídla. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (144)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Seriál od tvůrce Sexu ve městě a je to hodně poznat, je to v podstatě Sex ve městě akorát s jinými herci a v jiném městě. A je to špatně? Určitě ne. Je to pro ženský, ale i já se v podstatě bavil celou dobu. Lily Collins je strašně fajn a neotravná jako jiné herečky, které prošly Starovými seriály. A občas jsem z ní měl prostě hepburnovský vibe. :) Ze začátku mne akorát rozčilovalo karikaturní zobrazení Francouzů, mám pocit že tyhle stereotypy si nedovoloval ani Wilder po válce. Ale čase mi to nějak začalo být jedno. Má to fajn přesah do marketingu a influencer businessu 8/10 ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Seriál mě chytl a hlavně první epizody mě hodně bavily. Myslím si, že výběr obsazení byl skvělý a hodně se mi líbilo, že epizody byly dlouhé 20-30 minut. Díky tomu všechno probíhalo svižně a člověk se u Emily in Paris pobavil a vypnul. Je ale nutné zdůraznit, že tohle je odpočinkový seriál, nad kterým nesmíte moc přemýšlet. Strašná spousta věcí je tam zobrazena nereálně - ať už se bavíme o Emilyně (ne)francouzštině, skutečnosti, že na koho si ukázala, toho dostala do postele nebo jak rychle a s jakými primitivními hashtagy získala 20 tisíc sledovatelů na Instagramu. Druhá řada asi kvůli vlně kritiky, která se na seriál ve světě (a zejména Francii) snesla, neklapne, a je to tak možná dobře, protože podle mě Emily má aspoň u nás (dle zdejšího hodnocení) úspěch hlavně kvůli tomu, v jaké době ji Netflix vypustil do světa. Za mě tedy seriál měl dobrý námět a velký potenciál, který ale kvůli ne úplně zdárnému provedení nenaplnil. PS: Když už ale Emily posílají do Paříže, tak by mohli dát šanci i té, co celé dny nejedla a když jí bylo na omdlení, snědla kousek sýra ;). ()

Reklama

barteca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadměrná očekávání nebyla, přesto se objevil klenot žánru, který našinci vůbec neumí - romantické komediální drama. Je to vtipné, svižné, chytré, konfrontace francouzského životního stylu s americkým je stejně zábavná jako v knize Merde! Rok v Paříži od Stephena Clarka. Charm zajišťuje Paříž, půvabná Sněhurka Lily a bezvadní francouzští herci - Lucas Bravo má velký potenciál ;) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do Lily Collins jsem se zamiloval před 5 lety ve filmu S láskou, Rosie, takže když jsem na jejím Instagramu už před časem zaregistroval, že se chystá tento seriál, hodně jsem se na něj těšil, protože jsem už předem věděl, že se mi bude líbit, což se taky v podstatě do puntíku potvrdilo. Lily Collins je prostě v roli Emily tak kouzelná (ty její outfity!), že si ji nejde nezamilovat (a člověk jí i skoro odpustí to její nekritické nadšení pro sociální sítě, které by mi za normálních okolností přišlo silně otravné - ostatně tu dějovou linku s nárůstem jejích followers bych si z toho seriálu nejradši odmyslel). Netvrdím, že by ten seriál byl bez chyb - osobně mi přece jenom přišel dost povrchní a šitý horkou jehlou, a ten Darren Star se tam nezapře, takže Sex ve městě je z toho bohužel cítit na sto honů a tomu srovnání se nejde ubránit - ale přesto jsem si ho hodně užil, protože ta Paříž je tam fakt nádherná, má to skvělý soundtrack a výtečné obsazení všech rolí, je to hodně vtipné, a poslední epizoda mě vyloženě nadchla, takže doufám, že u jedné série nezůstane. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O seriálu jsem věděla, ale nezajímal mě...až jednou - v sobotu, kdy chcete vypnout a ničím si zbytečně nezatěžovat hlavu, na něj došlo..A bavilo mě to. Líbí se mi koncept do 30ti minut dílu, svižnost, čistota a podání seriálu. Bavila jsem se, párkrát jsem dostala solidní záchvat smíchu a zfoukla jsem to za jedno odpoledne :) Těším se na další řadu, ale způsobem, že to do té doby v klidu přežiju :D ()

Galerie (661)

Zajímavosti (12)

  • Kvůli natáčení žila Lily Collins čtyři měsíce ve francouzské metropoli. (Duoscop)
  • V seriálu se používá elektronika značky Apple. (SONY_)

Reklama

Reklama