Reklama

Reklama

Jedného dňa ide Sam po ulici, keď zrazu zastaví vedľa nej dodávka, z ktorej vyskočia muži v kuklách a unesú ju. Vyjde najavo, že pred nedávnom bol Rusom ukradnutý nelegálne vlastnený Goa’uld, ktorý bol predaný prostredníctvom Harryho Maybourna do firmy Adriana Conrada. Conrad trpí nevyliečiteľnou chorobou a Goa''uld by ho mohol vyliečiť. Carterovú začnú všetci hľadať a Jackovi sa podarí získať informácie o podozrivom predaji symbionta. Medzitým sa tím lekárov snaží získať od Sam informácie, ako sa dokázala zbaviť svojho symbionta, pretože po vyliečení chcú Goa’ulda z Conrada vybrať. (TV Markíza)

(více)

Recenze (9)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E10 ⤶ Linka s NID už je moc ohraná, chce to unést a málem zabít Sam, aby se mohl zrodit nový záporák. Jack blbě nese, že vlastizrádce Maybourne je už zase ten hodný. A za znovuzrození Adriana Conrada tak trochu mohou Rusové. A Simmons. ⤷ E12 ()

Reklama

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Umírající miliardář hledá zoufalou možnost, jak se zachránit. Sežene si goaulda, nechá si ho implantovat a plán mu vyjde. Zatáhne však do toho celou řadu dalších lidí, Oneill a Carterová to přežijí jen tak tak. A Simmonds se projeví jako pěkný parchant. Napínavá epizoda, která končí tak nějak neurčitě. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn, že sa zápletka týkala aj potenciálneho nebezpečenstva v podobe Goaulda a nielen únosu Carterovej. Dvaja plukovníci opät v akcii - Maybourne i "Q". O'Neillove hlášky v súvislosti Maybournom opäť sedia. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice konspirační zápletka ze Země, ale zase trochu jinak pojatá - umírající milionář, který se v rámci záchrany života odváží unést Carterovou a nechat do sebe implantovat symbionta. Velkou roli zde hraje i Maybourne, který sice stojí na straně SGC, což ovšem neznamená, že je morálně čistý (jeho spolupráce s O'Neillem tradičně vynikající), plukovník Simmons zde sleduje své vlastní zájmy, které se dozvíme až v následující řadě. Povedená epizoda, byť většina týmu zde nemá moc věcí na práci (dokonce i Carterová). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama