Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (160)

Marze 

všechny recenze uživatele

Komedii o tom, že bohatí jsou nešťastní zatímco chudí ctnostní, která působí hodně nízkorozpočtově, napsal autor Špindl a Špindlu 2 Jaroslav Sauer. Primitivní postavy vystupují dosti buransky a tupě. Chovají se v souladu se sponzorskými odkazy. Místo komedie to je spíše komunální moralitka. Pozitivní věc vidím v tom, že mezi Petrou Hřebíčkovou a Karlem Zimou to uvěřitelně jiskří. A je zde pár nekorektních vtipů. Pobavil mě třeba úvěr vzatý na děti sousedů. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Petra Hřebíčková se pomalu a jistě stává zárukou trochu přitroublých českých komedií. Tady navíc ani chemie mezi ní a Karlem Zimou moc nefunguje. Zasmála jsem se snad pouze u scén, v nichž se objevil Zdeněk Godla. Scenárista Jaroslav Sauer se zase jednou vyznamenal tím, jakou slátaninu do světa vypustil. Povedenou titulní píseň v podání Richarda Müllera si tento snímek opravdu nezaslouží, i když k finálnímu „plážovému” záběru, který kupodivu není vůbec marný, se docela hodí. (35%) ()

Reklama

allegria 

všechny recenze uživatele

Zcela souhlasím s recenzí od Big Bear, včetně vztahu ke Karlovi Zimovi, kterého znám osobně. Jinak ale trapnej pokus a hodně přestřelenej rádoby "humor". Jen jednou jsem se za celej film zasmála (spíš pousmála), a to kecům toho romského taxikáře. Třeba když komentoval fakt, že se někdo "ptá černýho, jestli to umí s krumpáčem". Hlavní myšlenka příběhu mi trochu připomíná zkazku o knížeti Rohanovi (pamětníci budou vědět), jinak to ale všechno vyznělo nějak naprázdno. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Uh... tak jestli tato ,,KOMEDIE'' prošla zdejším hodnocením jako ta z lepších posledních českých komedií, tak je opravdu stav nouze. Karla Zimu mám moc rád, je to správnej kolík, herecky je fajn a vážím si ho i jako člověka. Bohužel podle mne nemá kliku na ty správné role. Spíše různě přicmrndává v rolích vesnických svérázů a buranů, v rolích jako jsou dobrovolní hasiči atd... Tady tedy dostal hlavní roli, ale eh... Řezníčkovou mám taky rád, jednak je to pořád ještě kus pěkný ženský (když se moc nesměje) a v Přes prsty byla celkem sexy a vtipná. Tady ale někdo řekl těmhle dvěma, že se mají pitvořit, dělat grimasy a chovat se jako debilové. Snad to měla být vesnická satira o tom jak balíci přijdou k penězům, snad to dokonce mělo oslovit úplně všechny s filozofickým poselstvím, že peníze nejsou vše. Výsledek je tragický. Ačkoliv je ve filmu spousta herců, kterých si vážím, byla to prostě nevtipná hrůza. Pobavily snad jen ty potahy na kožené sedačky nového auta z té látky ze které Jana šila závěsy... V podstatě je to jako kdyby Troška točil Kurva hoši gutntag takovým tím jeho kameňákovým stylem. Ty naše česká filmová komedie...kampak jsi se nám ztratila? Je nám tu bez tebe smutno !!! Vrať se prosím! Dávám za jeden výherní tiket. * ()

njuska odpad!

všechny recenze uživatele

Osobně mě otravují filmy, kde se postavy chovají naprosto nepřirozeně, jako totální dementi. A ani moc nerozumím, kdo se tomu může smát (spoiler: třeba té stupidní scéně, kdy buranka zmuchlá výherní tiket se 160 milionama a na truc ho hodí do rybníka...). Neskutečný, že na tohle jdou prachy ze státního rozpočtu :-/ ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • „Když mi producent Igor Konyukov zavolal, jestli bych nazpíval další píseň do filmu, přišlo mi to nejdřív jako trochu absurdní nápad, mít tam dvě písničky. Když mi ale novou písničku poslali, změnil jsem názor,“ uvedl Richard Müller. (SONY_)
  • Když hlavního hrdinu brácha vytáhne do baru, nechá oběma nalít pět panáků. Když si přiťuknou, mají pořad čtyři plné, ale hned poté sahají oba po třetím panáku a druhý je prázdný, přesto se ho nikdo nedotkl. (cmenda)
  • „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popisuje svoji filmovou postavu Zdeněk Godla. (SONY_)

Reklama

Reklama