Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (160)

mira007 

všechny recenze uživatele

Česká vesnice plná přisprostlých buranů, kde se řeší prachy a kde je opět odporný závistivý farář ze zlé církve ... ne to není další Troškův film, ale scénář z pera Jaroslava Sauera, jehož filmy Špindly a Pepa mi k srdci opravdu nepřirostly a na které koukám s mírným despektem. Toto dílo s Hřebíčkovou a Zimou, kteří vyhráli 170 milionů sází přesně na ten buranský humor v tomto případě překročený do retardace ( hlavní hrdina se v novém Peugeotu s automatem ptá na třetí pedál a hledá sitič apod. ) Prvních padesát minut jsem to chtěl pětkrát vzdát, ale dokoukal jsem to. Fascinuje mne, že čím nevtipnější, bezdušší kravina, tím tam tvůrci nacpou dle vzoru Magnuska maximum známých i uznávaných tváří, aby si cíloví diváci mohli říct: " hele, toho znám " Možná se to líbí nějakým pohrobkům Troškova fanklubu, ale já při mé toleranci to hodnotím jako naprostou, hloupou ani trochu vtipnou věc. Jedna hvězda za Kotvalda a Mumuland. ()

Franki69 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepší byl trailer v kinech. Jinak tahle zombie komedie (protože na světlo boží vytáhla Kotvalda/Mumuland a Markétu Hrubešovou, od který nikdo výkony nečeká a dokonce už nikdo nechce aby se svlékla, což je asi vzhledem k věku nejspíš dobře) je jen ubohá a útrpná podívaná. Vtipům „ukryjeme peníze do prosklené jarmary, aby je nikdo nenašel“ nebo „nikomu na vsi neřekneme že jsme vyhráli, ale na střechu pastoušky si koupíme obrovský satelit“ se může smát fakt jen autor předlohy (už napsal oba Špindly...). Zápletka „chudáci vyhrají miliony a protože jsou burani, tak se tak taky chovaj“ tu už byla mockrát. Zpracování v tomhle filmu ovšem aspiruje na její opravdu nejhorší zfilmování v dějinách asi evropské kinematografie. Není důvod se na to dívat, je to hrozně špatný film. Nad kategorii odpad ho zvedají jen Tomáš Jeřábek a Zdeněk Godla. Tak tedy..za 3%...tfuj, ještě že promítání tohodle škváru zastavila korona. ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Další výtvor "naší" kinematografie, kde ukázala obličej velká spousta "hvězd". Film je velmi primitivní, možná trochu inspirovaný Kurva hoši Gutentag. Mě to připomnělo jeden komentář kdesi na webu, kde autor psal, že nevyužití "umělci" by neměli brečet, ale jít do lesa sázet stromky. Já bych tu jeho myšlenku ještě rozvinul, že než točit takovéhle debility, tak by kromě sázení stromků mohli dělat úplně cokoli, co by bylo aspoň trošičku k něčemu. I kdyby šli na pracák, tak by to bylo pořád lepší než točit tyhle splašky. (6%) ()

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

100x provařený námět nesliboval žádný útok na filmové nebe. A nezklamal. (i když upřímně řečeno jsem se bavil víc než na halasné bublině s názvem TENET) Těm úplně největším klišé se příběh většinou vyhýbá nebo je aspoň trošku-trošičku (nikoli po troškovsku) kropí, aby nevypadaly tak opotřebovaně. Dech autorům dochází až v závěru. Jako pozitivum lze filmu přičíst i využití méně známých herců, včetně obsazení hlavních postav - Zimovi a především Hřebíčkové role poněkud jednodušších venkovanů sednou (zvlášť u Hřebíčkové je to po jejích předchozích číslech osvěžující). ()

Luswani 

všechny recenze uživatele

Vždycky si u takovýchto špatných filmů říkám, jak by asi vypadaly, kdyby se jich chopili talentovaní tvůrci. Přitom z takového námětu se dá vytěžit strašně moc. Zde ale vidíme vedení herců, které se režisérovi rozpadá pod rukama, špatný scénář, střih..... Ze začátku se objevilo pár nadějných vtípků, ale rychle se ukázalo, že to byly jen výjimky. Špatný film, který tentokrát nezachránila ani má oblíbená Petra Hřebíčková. 35% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se v Líšné na Rokycansku. Poslední klapka padla 9. června. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Auto s penězi, které bylo ukradeno hlavnímu hrdinovy, mělo GPS satelitní vyhledáváník, podle kterého mohl snadno dohledat auto i s penězi, tak jak ho našla spolužačka v hotelu. (cmenda)

Reklama

Reklama