Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (160)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

první asi 3 minuty to vypadalo,že by mohlo jít - na české poměry posledních let - o slušnou komedii.leč zdání klame.Postupem času se z toho totiž stane skoro až agresivně tupá záležitost,která se snaží sázet na buranský humor ,ale v reálu uráží inteligenci všech diváků.Možná je to jen můj problém,ale osobně mě uráželo to,že se tahle rádoby komedie snaží vyvolat dojem,že všichni kdo bydlí na vesnici jsou automaticky jednoduchá (Hřebíčková,Zima)zlá (Jeřábek) a omezená (Taclík) hovada.Asi by mi navíc mělo připadat vtipné,že se rodina rozhodne splnit poslední přání otci a hodlá ho pohřbít na zahradě,přičemž je farář udá,přijede policie a rakev i s nebožtíkem si odveze a nechá si jí na služebně jako "důkazní materiál"Really?Jako vážně takhle vypadá současná představa scénáristů o humoru?Sorry jako ale tohle fakt ne.Dlouho sem si myslel,že současné česká komedie nemůže klesnout níž,ale evidentně nalezla nové dno.Jediným plusem tady je Zdeněk Godla,který je tu sice jen chvilku a nezachrání tak tu bídu okolo,ale jeho postava je jediná normální a navíc je vtipná...0% ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Když komedie není vtipná, je to problém. A tahle vtipná bohužel není (až na pár ojedinělých míst) skoro vůbec. Scenárista odvedl svůj tradiční podprůměr a režisér to natočil bez jakékoliv invence, bez tempa, bez švihu, bez nadsázky, jako by to chtěl mít co nejdřív z krku. Aspoň že herci se (většinou) snaží. Nejen Hřebíčková a Zima v hlavních rolích, ale i představitelé menších rolí svými kreacemi občas pobaví: Taclík, Godla, Písařík... Ale to film před nudou nezachrání. ()

Reklama

Luswani 

všechny recenze uživatele

Vždycky si u takovýchto špatných filmů říkám, jak by asi vypadaly, kdyby se jich chopili talentovaní tvůrci. Přitom z takového námětu se dá vytěžit strašně moc. Zde ale vidíme vedení herců, které se režisérovi rozpadá pod rukama, špatný scénář, střih..... Ze začátku se objevilo pár nadějných vtípků, ale rychle se ukázalo, že to byly jen výjimky. Špatný film, který tentokrát nezachránila ani má oblíbená Petra Hřebíčková. 35% ()

Dogfish 

všechny recenze uživatele

Scénář těchto letních komedii je vždy stejný. Hodíte do hrnce pár osvědčených herců, kteří jsou momentálně populární (Hřebíčková, Langmajer nebo Vetchý), naivní scénář okořeněný rádoby vtipy a hlavně to krásné letní počasí. Je to prostě bída a pořádná komedie v nedohlednu. 1* za pár obíbených herců a druhou za hlášky Godly. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Uh... tak jestli tato ,,KOMEDIE'' prošla zdejším hodnocením jako ta z lepších posledních českých komedií, tak je opravdu stav nouze. Karla Zimu mám moc rád, je to správnej kolík, herecky je fajn a vážím si ho i jako člověka. Bohužel podle mne nemá kliku na ty správné role. Spíše různě přicmrndává v rolích vesnických svérázů a buranů, v rolích jako jsou dobrovolní hasiči atd... Tady tedy dostal hlavní roli, ale eh... Řezníčkovou mám taky rád, jednak je to pořád ještě kus pěkný ženský (když se moc nesměje) a v Přes prsty byla celkem sexy a vtipná. Tady ale někdo řekl těmhle dvěma, že se mají pitvořit, dělat grimasy a chovat se jako debilové. Snad to měla být vesnická satira o tom jak balíci přijdou k penězům, snad to dokonce mělo oslovit úplně všechny s filozofickým poselstvím, že peníze nejsou vše. Výsledek je tragický. Ačkoliv je ve filmu spousta herců, kterých si vážím, byla to prostě nevtipná hrůza. Pobavily snad jen ty potahy na kožené sedačky nového auta z té látky ze které Jana šila závěsy... V podstatě je to jako kdyby Troška točil Kurva hoši gutntag takovým tím jeho kameňákovým stylem. Ty naše česká filmová komedie...kampak jsi se nám ztratila? Je nám tu bez tebe smutno !!! Vrať se prosím! Dávám za jeden výherní tiket. * ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Sandře (Markéta Hrubešová) spadne do vody telefon a následně řekne, že je mrtvý. Jakmile ale telefon začne utírat ubrouskem, vidíme na něm odraz rozsvíceného displeje, takže mrtvý ve skutečnosti nebyl. (SONY_)

Reklama

Reklama