Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

Marek1991 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rowan Atkinson, génius čo zahral pošahaného vtipálka. Veľa srandy patrí k tomuto seriálu, ktorý sa svojimi žartíkmi a nehodami, či nešťastiami pána Beana stal legendárnym a možno ho považovať za klasiku humoru, tak ako je ňou Chaplin, Laurel a Hardy, či niektoré americké sitkomy. Je to legenda britského humoru. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Toto je pátrací relace Služby kriminální policie! Z přísně střeženého zařízení utekl šílenec přezdívaný Mr. Bean. K dispozici nemáme žádnou jeho fotografii, ale je k nerozeznání podobný občanovi Velké Británie Rowanovi Atkinsonovi. Vyznačuje se trhanými pohyby, vykulenýma očima, často vyplazeným jazykem, nemluvností, zběsilým mácháním horními končetinami a není vyloučen ani jeho mimozemský původ. O jeho nebezpečnosti pro společnost nebyly dosud poskytnuty žádné důkazy, ale přesto žádáme občany, aby při styku s ním zachovávali základní hygienické postupy. Pokud někdo z Vás hledaného Beana spatří, ať se prosím obrátí na nejbližší služebnu policie nebo zavolá na linku 158. Konec relace. ()

Reklama

Hromino 

všechny recenze uživatele

Jestli bych měl jediný seriál nazvat totální klasikou, pak by to byl tenhle. Vrchol britského humoru, nonverbální komiky a vražedného dua pro mou bránici ve složení Rowan Atkinson a plyšový medvídek. Určité epizody jsem viděl už tolikrát, že se nestačím divit, že se mi stále neomrzely. Třeba každý rok na Vánoce prostě musím vidět vedle Popelky ještě vánoční epizodu s Beanem, jinak to pro mě nejsou ty pravý Vánoce :) ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Představte si obyčejnou situaci... třeba nákup v obchodě, nebo výlet do přírody, či návštěva zubaře, nebo třebas návštěva bazénu... a nyní si v těchto situacích pčedstavte člověka, ktekrý je neuvěřitelný, ale opravdu neuvěřitelný zmatkař s chladnou hlavou. .. nebo si rovnou pusťte "mistra bína"... je to skutečný mistr. Komickými gesty (beze slov) se prohání z jedné situace do druhé... smíchsmíchsmích... na dýchámí není čas!!! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Je úžasné jak (skoro) němý seriál dokáže pobavit. Mě osobně se komediální výrazy Rowana Atkinsona v podání Mr. Beana velice líbí. Samozřejmě jsou i lidi, kteří Mr. Beana nesnáší z důvodu takového, že Atkinson ze sebe dělá doslova blbce, ale upřímně takové lidi nechápu, protože takové obličeje, které dokáže Mr. Bean by snad nikdo jiný nedokázal. Zřejmě nejlepší seriálový klenot z Velké Británie. PS: BEAUTIFUL THEME SONG. ______________________ | 1) Mr. Bean(85%), 2) Návrat pana Beana(85%), 3) Prokletí pana Beana(85%), 4) Pan Bean jde do města(85%), 5) Trable pana Beana(85%) 6) Pan Bean znovu jede(85%), 7) Veselé Vánoce, pane Beane(90%), 8) Pan Bean v pokoji číslo 426(85%), 9) Pozor na dítě, pane Beane(85%), 10) Udělej si sám, pane Beane(85%), 11) Zpátky do školy, pane Beane(85%), 12) Odpal, pane Beane(85%), 13) Dobrou noc, pane Beane(85%), 14) Vlasy pana Beana z Londýna(90%) > Průměr: 86% (5*) | ()

Galerie (55)

Zajímavosti (79)

  • Jediná epizoda, ve které má Beanovo auto Mini oranžovou barvu. V ostatních dílech je citronově zelené. (SONY_)
  • Epizoda se natáčela ve Východním Sussexu. Exteriéry první a poslední části se natáčely ve vesničce Stanmer a prostřední část na pláži ve Friars Bay mezi městy Peacehaven a Newhaven. (FoxMulder)

Reklama

Reklama