Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Není snad nikdo kdo by pana Beana neznal. Rowan Atkinson dokáže rozesmát snad každého. Já sám jsem viděl každý z dílů už minimálně 3x, ale když je příležitost, vždy se opět rád podívám. I po těch letech se u toho dokážu stále pobavit, i přes to, že každý díl již dobře znám. To si myslím, že je výkon komika, kterým by se měl inspirovat každý, kdo chce bavit lidi. 100% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelná, nejztřeštěnější postavička ve světě seriálů, která kdy mohla být. Zajímavé, že Rowan Atkinson ve skutečnosti je dosti plachou a extrovertní osobou, hrát mu jeho životní roli pana Beana, mu ale nedělá absolutně žádný problém. Je vidět, že se nemusí mluvit, aniž by nebyla zábava. On je tím zdárným případem. Krom toho je to taky jeden z prvních seriálů, který na české televize přišel a fakt je, že jak ho mám rád, tak si ho oblíbila celá republika. Neřekl bych, že pro svojí občasnou vlezlost nebo blbost, ale příjemnou a hřejivou dětinskost, která se nezapomíná a ty příhody, ty tuplem ne. (9/10) ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jeden z největších umělců, výborný komik, který dokáže rozesmát bez použití jediného slova, prostě génius. Hloupoučký a zlomyslný Bean bojující se starostmi každodenního života, vše vyřeší po svém, je jedno jak, ale hlavně že to funguje. I po těch letech mě to stále rozesměje a často se v tom i najdete. Výborné ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean patrí k najzaujímavejším exotom, ktorí kedy kráčali vo filmovom svete. Rowan Atkinson a jeho priblblo srandovný ksicht a všelijaké gagy nikdy neomrzia ľudí. Každá jedna epizóda je zaujímavá a sama o sebe veľmi originálna. Diely kedy Bean išiel k zubárovi, do kina, školy a iné boli nezapomenuteľnými zážitkami pre obecenstvo. Jeho podivné metódy, ktoré nie sú zrovna najrozumnejšie sú veľmi vtipné, originálne a dobre sa na ne pozerá, a to je hlavné. /95%/ ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Totální >mašíbl< za všechny vindry a zlámaný grešle... :oD))) . . . Fazula ve vlastní šťávě. Pokaždé v (h)růném nálevu, sebestředně nechutná, těžce stravitelná! Prostě ryze britsky pikantní, výživné, nakažlivé. Tenhle bob(ek) vám zaručeně zaskočí v krku! V tomto případku ovšem nebušit do zad, nýbrž do hlavy... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (79)

  • Ve scéně v obchodě, kde si Mr. Bean (Rowan Atkinson) hraje s vánoční výzdobou, můžeme slyšet, jak zpívá fanfáru na příjezd vojáčků k betlému. Jedná se o ústřední znělku ze seriálu Černá zmije (od r. 1983), v němž Rowan Atkinson rovněž účinkoval. (MegaBite)
  • Robotická postavička, s níž si Bean (Rowan Atkinson) hraje v obchodě, je Dalek. Dalekové jsou mimozemská rasa ze seriálu Doctor Who (od r. 1963). (SONY_)
  • Aj keď sa Rowan Atkinson (Mr. Bean) v roku 2007 rozhodol, že už ďalší „Bean" nebude, v roku 2015 vznikol krátky skeč s názvom Pohreb na počesť 25. výročia jeho vzniku. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama