Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Největší Bartův kamarád upadne do osidel lásky – podlehne kouzlu nové spolužačky Samanthy. Zatímco ti dva objevují jeden druhého a nové obzory, Bart se užírá a nakonec zosnuje plán, jak Samanthu dostat pryč. (Česká televize)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tu, raz to prísť muselo. Len sme si mysleli, že na Barta budú baby letieť viac než na Milhousea. No a čo teraz? Je možné fungovať v trojici na veky vekov? Alebo sa dvaja kamoši navždy rozídu? Nenechajme sa vysmiať, veď dobre vieme, kam to bude celé smerovať, videli sme predsa Rómea a Júliu. K dokonalosti možno nejaký ten fórik navyše chýba a možno je to tým, že paralelná línia s Homerom tentokrát nie je úplne najšpičkovejšia. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (28)

  • "Space Mutants 7" predstavuje posledný výskyt tejto série voči počiatočným rokom The Simpsons. ("Space Mutants 12" sa objaví o niekoľko rokov neskôr, v 11. sérii.) Úplná postupnosť raných filmov zahŕňa "Space Mutants 4" (The Telltale Head, 1. séria), "Space Mutants 5" (Principal Charming, 2. séria), "Space Mutants 6" (Colonel Homer, 3. séria) a "Space Mutants 7" v tejto epizóde. (Pat.Ko)
  • Scenáristi mali ťažkosti s vymyslením nápadu na záver epizódy. James L. Brooks navrhol myšlienku, že Samantha bude presunutá do katolíckej školy so „zábavnými rehoľníčkami“, ktoré sú podobné The Singing Nun (Spievajúcej sestre). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama