Reklama

Reklama

Arnoldovy patálie

(seriál)
  • USA Hey Arnold!
USA, (1996–2004), 40 h (Minutáž: 24 min)

Hrají:

Francesca Marie Smith, Jamil Walker Smith, Dan Castellaneta, Sam Gifaldi, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Adam Wylie, Ashley Buccille, Jim Belushi (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Každodenní dobrodružství devítiletého milovníka jazzu s hlavou jako ragbyový míč, co žije v činžovním domě spolu se svými šílenými prarodiči a podivnými sousedy, chodí ven se svým nejlepším přítelem Geraldem, který má pro změnu vlasy jako Marge Simpsonová a musí se denně vypořádat s utrpením, které mu připravuje nejvíc cool holka ze školy, Helga. I když, co se škádlívá, to se rádo mívá, že? (PußyMagnet)

(více)

Recenze (56)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Arnold je výborný, animace jsou nádherné ( osobně mám raději tenhle typ postaviček, než ty dokonalé a krásné ), příběhy jsou zajímavé, dokonce i český dabing je dost slušný. Bavil mě opravdu každý díl. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Další dokonalost ze SuperMaxu. Původní produkce Nickelodeonu, takže základní téma je jasné. Partička děcek z předměstí se snaží přežít pubertu. Je to úlet, je to kreslené a tu a tam psychicky náročné. Dokonalá deprese. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

jj díval jsem se na to občas s bráchama (( :: a nesnášel tu pihatou podobnou Pipi Punčoše (( :: ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál pro děti. Nebo je to vůbec pro děti? Pamatuju, že když jsem nedávno někde zahlíd Arnolda, tak jsem to musel dokoukat do konce a hned jsem si zjišťoval, kdy to zas poběží... (8/10) ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Když jsem jako menší chodil do sboru, jeden z dílů, ve kterém jsou hlavní hrdinové v divadle, jsme přezpívávali do češtiny... :) ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Kouzelně absurdní patálie. Škoda jen že to dávlai vždycky v sobotu strašně brzo ráno. Které normalní děcka vstávají ,když nemusí, v půl sedmé? ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Pamatuju na roky ranní školní docházky u Supermaxu. Arnold byl společně s Power Rangers mně i mému bratrovi takřka denním chlebem ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Jéé, teď jsem na Arnolda tady narazila a úplně mi to připomělo, jak jsem se na to v těch mých 6-9 letech koukala a milovala to ... budu si to muset zase někde sehnat a připomenout si to :-) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šišatá hlava Arnold, to bola svojho času jedna z mojich najobľúbenejších rozprávok. Skrytá láska Helgy, kamarát Gerald, starí rodičia, nájomný byt, jazzová trubka, šialená izba a mnoho iných vecí z toho je skrátka nezabudnuteľných. Naozaj to bolo v niektorých dieloch depresívne a nedopadlo to tak dobre, takže lepšie hodnotenie nedám. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Platonická a prísne utajovaná, za masku arogancie a ponižovania skrytá láska Helgy Pataky k Arnoldovi by vystačila aj na psycho-thriller. Ako detský seriál to však nemá chybu. ()

verbst 

všechny recenze uživatele

Ten divnej kluk a jeho divný příběhy spolu s divnou animací mě nakonec dostaly. Jedna z mála věcí, za který můžu poděkovat SuperMaxu ()

Reklama

Reklama