Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Tuto mučírnu hodnotím jako odpad, ale kolik jiné srandy bychom si užili v jiných seriálech, kde tohle parodují, co? Nesmíme zapomínat, že někdo musí natočit něco naprosto strašného buď, aby ostatní věděli, kudy ne anebo prostě jen proto, aby si z toho někdo mohl dělat prdel. Považte, že díky této seriálové trapné zrůdě jsme se hihňali u Přátel nebo Futuramy. Neberte ale můj názor vážně, neviděl jsem ani jeden celý díl pořádně. Kdo zde ano? Kdo zde viděl CELÝ seriál, aby mohl napsat nějakou skutečně fundovanou recenzi? :) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obdiv k tomu faktu, jk dlouho se seriál točil. Našel si své příznivce i odpůrce. Svého času jsem navštěvoval jednoho podnikatele, který byl seriály posedlý. Jakmile ale začal tenhle seriál, tak se od něho odtáhl a nazlobeně prohlásil: To jsou starosti, to jsou starosti. Proto jsem se tajně na ten seriál díval, ale všechny díly neviděl. Seriál je to nezvyklý. Je táhlý, dlouze se řeší něco, co jinde mají vyřešeno za minutu či za pět minut. Jen pro vytrvalé diváky, co něco snesou!!! ()

Reklama

villon17 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad milión dílů o stech miliónech hoven. Pardon, že to tak otevřeně říkám a pobuřuji nadšence, mezi něž se počítají uživatelé, kteří dali více než odpad, čili jednu hvězdu. Víc jde jedině v případě, že jsou slepí, tři, že navíc hluší a čtyři snad jedině, jestli tam hráli. Kdo dal pět, tak si nejspíše myslí, že se zde hodnotí jako ve škole. ()

Šandík odpad!

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, dlouho jsem si myslel, že existence tohoto seriálu je jenom výsledek bavičské nadsázky, protože jsem se o něm nejprve doslechl z nějakého skeče, možná v podání Kaisera s Lábusem nebo České sody... Pak jsem ho ovšem jednou skutečně viděl, a pochopil, že je to ještě šílenější, než si lze vůbec představit... ()

Ice123 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad nejhorší „věc“ co jsem kdy viděl. A nejsmutnějším faktem na tom je, že díky sledovanosti to nestáhli a místo toho tento paskvil dosáhl něco kolem 11 000 dílů (a myslím, že šel i přes tuto cifru). Abych to shrnul, pokud si necháte ujít každých 50 dílů, o nic nepřijdete, jelikož se nic nového neděje. V pozdějších dílech nastupuje na scénu i ďábel vtělený do jedné postavy. A jako jediný přínos tohoto seriálu bych mohl vzít v úvahu inspiraci pro roli Joeyho v Přátelích, kdy hrál („parodoval“ ) Dreyka Ramorraye. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • První anglicky mluvená role Ximeny Duque (Blanca), všechny předchozí projekty točila ve španělštině. (fiLLthe3DD)
  • Seriál ako vôbec prvý riešil témy umelého oplodnenia či romániku ľudí rôznej rasy. (Raccoon.city)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)

Reklama

Reklama