Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jako písek v přesípacích hodinách, ubíhají dny našich životů, no já nevím, sledovat tenhle seriál, tak mi život neubíhá, ale pekelně se vleče...Je neuvěřitelné, kolik dokážou natočit dílů nesmyslného seriálu o ničem a je neuvěřitelné, kolik lidí se na to dokáže dívat, díky čemuž vznikají podobné katastrofy dodnes.... ()

Jino odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkoukl všech 1 001 012 dílů a nebo kolik to má a musím s nadšením říct že to stálo za to :D.... Ne kecám to je fakt opravdová blbost, která nestojí za můj drahocený čas.... i když se přiznám, že jsem kdysi videl tak možná dohromady 50 dílů, ale to jen z toho důvodu páč tam hrála jedna herečka, která se mi líbila a pak ju nechali chcípnout a od tej doby sem to neviděl :) ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nejdelší seriál na světě:') Jenže hrál zrovna v době, kdy jsem jako capart přicházel ze školy a nějak nic jiného v té všivé televizi nebylo. Takže se dá vlastně říct, že jsem ho sledoval. Název seriálu je příhodný, neboť jak šel čas, tak se měnil i tento seriál, začaly se na něj nabalovat absurdnosti, jako mimozemšťané, posednutí démonem, a podobné scénáristické vylomeniny, i když... Ono se vlastně není čemu divit, za takovou dobu co se seriál vysílal se tam objevilo téměř vše (no vlastně ne, boj mezi albínskými jeptiškami s raketomety proti vetřelcům z planety párků v tom určitě nebyl). Právě délka je alphou a omegou tohoto díla, na jednu stranu je to kult (delší seriál zřejmě nenajdete), nicméně na stranu druhou je právě délka to, co dělá z tohoto seriálu übersrajdu, poněvadž na sledování Tak jde čas by jste potřebovali nejméně pět životů a i to by bylo možná málo. Odpad si tenhle seriál nezaslouží, jen za tu nevídanou délku si půl hvězdičky zaslouží a další půlhvězdu dávám za to, že jsem ho jeden čas, byť nedobrovolně, sledoval. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Někdo tady napsal naprosto přesně, že jde o neuvěřitelně vitální kravinu. Já se jako malá pamatuji, že seriál koukala sestřenka na "Polákách", neb u nás ještě neběžel. Vykládala mi o něm s takovým zaujetím, že když jsem měla možnost začít koukat, začala jsem. Nešlo o bůhví jaký zázrak, ale zase úplný brak to taky není. Opravdu jsou horší. Pravda nedalo se vidět všechno, ale ušlo to. A za tu délki si fakt jisté ohledy zaslouží. Byly díly na tři hvězdy i na houby. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se natáčel přes 30 let. Více dílu než si umíte kdokoliv představit. Obsazení v němž herci doslova stárli s rolí a vyjímkou nebylo ani dočasné nahrazení herce jiným, který zaskočil pár dílů a pak se postava vrátila do své staré podoby. Ani mohutné počty plastických operací, kterými se zakrývali výměny herců u různých postav, no prostě všechno možné i nemožné v jediném seriálu... Úlet, ale jednu dám už jen za tu výjimečnost. Mimochodem číslování IMDB se zastavilo na čísle 11021 a stále jde o první sezonu :-). ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (41)

  • První anglicky mluvená role Ximeny Duque (Blanca), všechny předchozí projekty točila ve španělštině. (fiLLthe3DD)
  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama