Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

tragos 

všechny recenze uživatele

Seriál, který vstoupil a bohužel stále ještě vstupuje do dějin -- natáčí se už přes 40 let. A jednoznačný důkaz toho, že mezi kvalitou a kvantitou existuje nepřímá úměra. Ta jedina hvězda patří producentům za to, že na to tak dlouho dokáží shánět prachy, jinak je to totiž bezkonkurenční odpad, kterému se můžete buď zplna hrdla zasmát nebo se jít vyzvracet. Doporučuju to první. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Ztělesnění demence v gigantických rozměrech. Čas od času jsem přepnul na Novu, kde tuto slátaninu hráli. Celý díl jsem ale viděl pouze jeden. Šlo zde o to, že se jakási žena chystala otevřít krabičku, kde měla nalézt klíč ke své minulosti či co. O druhou dějovou linii se starali svatebčané, kteří nervózně popocházeli po obřadní síni (z toho jsem usoudil, že ženich před nějakými padesáti díly opustil sál). Za celý tento mrzký díl se děj neposunul absolutně nikam. Seriál je k tomu opatřen naprosto hnusným dabingem, pod kterým je navíc slyšet původní zvuková stopa, takže je TAK JDE ČAS ukázkovým příkladem odpadu. (59.) ()

Reklama

Czernozub odpad!

všechny recenze uživatele

Písek se už dosypal. Naštěstí. Praxi totohle seriálu krásně ilustruje situace v Přátelích: Joey jde na konkurs na bratra-dvojče Drakea Remoraye. Podle něj je jedinným možným kandidátem, vždyť on byl Drake Remoray. Nakonec roly dostane někdo úplně jiný a odlišnost tváří je vysvětlena obligátní plastikou. Jak prosté Watsone. ()

Rami 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál asi nikdy neskončí. Je to neuvěřitelné, že se stále točí i po 40 letech. :-)) Kdybych tento seriál měl zhodnotit díl po dílu, tak bych se zdráhal vůbec hodnotit (některé díly nebyly vůbec špatné, jiné zase naprosto otřesné). Budu tedy hodnotit nejprve po deseti (až dvaceti dílech), protože přibližně tak dlouho trvala jakákoliv zápletka (kdyby se to natáhlo ještě trochu měli bychom na tu dalších 24h, tentokrát však s názvem 40 let a více :-D ). Některé části bych tedy hodnoti 3-4 hvězdičkami (je v tom špetka nostalgie). Těch ale bylo po skromnu. Většinu bych asi hodnotil 1 (výjmečně 2) hvězdičkami a pak jednu velkou část odpadem nejhlubšího zrna. Suma sumárum, vychází mi, že si tento nekonečný seriál zeslouží 0,89 hvězdičky (tedy 1 hvězdu). ()

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

už první díl byl odpad....a každej další byl ještě o ždibínek horší než ten předešlej..a že jich bylo skoro nekonečno a další se snad ještě točej.....jeho sledování mě přeneslo zpátky v čase,,,kdy mi bylo pět, hráli sme na hřbitově na schovku a já měl tenkrát na pikole prblém s přechodem z dvacet devítky v desítkový soustavě (znáte to...dvacet osum,dvacet devět,,,dvacet deset, dvacet jedenáct...) takže na vopravdovou hajdensík zábavu vlastně nikdy nedošlo...většinou se po několika hodinách umornýho počítání setmělo já šel domu poněvač sem se bal tmy a pro podchlazene,stale schované, v domění že se ještě hraje, vesnicke kamarady dorazili jejich rodiče,pěstouni,pedofilní kolemjdoucí..taková ta obvyklá tamní sešlost...starý zlatý časy, kdy mě na na celej vejknd dokázala zabavit obyčejná telefonni butka ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (41)

  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)
  • Dlouhé roky se v této soap opeře objevovaly víceméně „realistické“ zápletky, nicméně v prvé polovině 90. let nastal zlom a tvůrci zakomponovali i prvky regulérního fantasy hororu – roku 1994 totiž postavu Marleny (Deidre Hall) posedl ďábel. Tato podzápletka měla zpočátku trvat od Halloweenu 1994 do Vánoc téhož roku, avšak nakonec byla natažena až do Velikonoc 1995. Za zmínku též stojí, že Marlenu posedl Ďábel ještě jednou, a to v roce 2021. (fiLLthe3DD)
  • Seriál ako vôbec prvý riešil témy umelého oplodnenia či romániku ľudí rôznej rasy. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama