Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Ztělesnění demence v gigantických rozměrech. Čas od času jsem přepnul na Novu, kde tuto slátaninu hráli. Celý díl jsem ale viděl pouze jeden. Šlo zde o to, že se jakási žena chystala otevřít krabičku, kde měla nalézt klíč ke své minulosti či co. O druhou dějovou linii se starali svatebčané, kteří nervózně popocházeli po obřadní síni (z toho jsem usoudil, že ženich před nějakými padesáti díly opustil sál). Za celý tento mrzký díl se děj neposunul absolutně nikam. Seriál je k tomu opatřen naprosto hnusným dabingem, pod kterým je navíc slyšet původní zvuková stopa, takže je TAK JDE ČAS ukázkovým příkladem odpadu. (59.) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obdiv k tomu faktu, jk dlouho se seriál točil. Našel si své příznivce i odpůrce. Svého času jsem navštěvoval jednoho podnikatele, který byl seriály posedlý. Jakmile ale začal tenhle seriál, tak se od něho odtáhl a nazlobeně prohlásil: To jsou starosti, to jsou starosti. Proto jsem se tajně na ten seriál díval, ale všechny díly neviděl. Seriál je to nezvyklý. Je táhlý, dlouze se řeší něco, co jinde mají vyřešeno za minutu či za pět minut. Jen pro vytrvalé diváky, co něco snesou!!! ()

Reklama

Raevan odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení páni a dámové . Sběr odpadu hlásíme na každý všední den od pondělí do pátku v 13:15 až 14:05. V té době se totiž hromadí v televizích celé republiky hodně, nebo nedejbože ještě víc, radioaktivního odpadu v podobě seriálu "Tak jde váš čas a vy jak blbí čumíte do bedýnky tvaru obráceného lavoru na takovou *****" .Radši končim nebo by mě za chvíli vypadla hvězdička z klávesnice. :-) Konec hlášení místního rozhlasu. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jako písek v přesípacích hodinách, ubíhají dny našich životů, no já nevím, sledovat tenhle seriál, tak mi život neubíhá, ale pekelně se vleče...Je neuvěřitelné, kolik dokážou natočit dílů nesmyslného seriálu o ničem a je neuvěřitelné, kolik lidí se na to dokáže dívat, díky čemuž vznikají podobné katastrofy dodnes.... ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (41)

  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)
  • Jubilejní 10 000. epizoda byla odvysílána 21. února 2005. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama