Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

mh.mail

všechny recenze uživatele

Nedá mi to nezareagovat na větu uživatele „monolog“, cituji: „A kdo mi chce tvrdit, že neviděl ani deset dílů, tak sním jeho skalp s octem a cibulí, protože to podle mě není možný.“ Tak už aby sis připravoval ten ocet a cibuli, ačkoliv svůj skalp nedám jen tak lehce. Já viděl z celého seriálu 10 minut a stačilo mi to na celý život. To bylo tak: Moje maminka tenhle seriál sledovala opravdu pravidelně. Když by měla vynechat byť jen jediný díl, byla smutná. Dokonce se kvůli tomu naučila programovat videorekordér na časové nahrávání, protože ho začali vysílat v době, kdy byla ještě v práci. Nahraný díl si večer zkoukla a druhý den přemazala novým. Já jsem si jí kvůli tomu dlouho dobíral, ale naštěstí jsem bydlel jinde a nemusel jsem se tedy na to dívat taky. A pak jsem se jednou od svého kamaráda dozvěděl, že on na to kouká. Na můj udivený výraz mi sdělil, že ho tam zajímá jedna dějová linie a ať se aspoň na jeden díl někdy podívám. Za nějaký čas jsem onemocněl a jel se léčit domů k mamince. Protože jsem neměl co dělat a začínal zrovna jeden díl, rozhodl jsem se, že dám na Jardovo doporučení a podívám se. Vydržel jsem to přesně 10 minut. Pak jsem prohlásil, že ani kvůli Jardovi na to koukat nebudu, a odešel jsem se léčit do svého pokoje. Tím jsem se seriálem „Tak jde čas“ skončil jednou provždy. ()

Jino odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkoukl všech 1 001 012 dílů a nebo kolik to má a musím s nadšením říct že to stálo za to :D.... Ne kecám to je fakt opravdová blbost, která nestojí za můj drahocený čas.... i když se přiznám, že jsem kdysi videl tak možná dohromady 50 dílů, ale to jen z toho důvodu páč tam hrála jedna herečka, která se mi líbila a pak ju nechali chcípnout a od tej doby sem to neviděl :) ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obdiv k tomu faktu, jk dlouho se seriál točil. Našel si své příznivce i odpůrce. Svého času jsem navštěvoval jednoho podnikatele, který byl seriály posedlý. Jakmile ale začal tenhle seriál, tak se od něho odtáhl a nazlobeně prohlásil: To jsou starosti, to jsou starosti. Proto jsem se tajně na ten seriál díval, ale všechny díly neviděl. Seriál je to nezvyklý. Je táhlý, dlouze se řeší něco, co jinde mají vyřešeno za minutu či za pět minut. Jen pro vytrvalé diváky, co něco snesou!!! ()

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

už první díl byl odpad....a každej další byl ještě o ždibínek horší než ten předešlej..a že jich bylo skoro nekonečno a další se snad ještě točej.....jeho sledování mě přeneslo zpátky v čase,,,kdy mi bylo pět, hráli sme na hřbitově na schovku a já měl tenkrát na pikole prblém s přechodem z dvacet devítky v desítkový soustavě (znáte to...dvacet osum,dvacet devět,,,dvacet deset, dvacet jedenáct...) takže na vopravdovou hajdensík zábavu vlastně nikdy nedošlo...většinou se po několika hodinách umornýho počítání setmělo já šel domu poněvač sem se bal tmy a pro podchlazene,stale schované, v domění že se ještě hraje, vesnicke kamarady dorazili jejich rodiče,pěstouni,pedofilní kolemjdoucí..taková ta obvyklá tamní sešlost...starý zlatý časy, kdy mě na na celej vejknd dokázala zabavit obyčejná telefonni butka ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně druhé největší zlo co spatřilo světlo televizní obrazovky. Ať už je velká část seriálů tupá, na Days of our lives nemá nic. Od gumových herců, přes tupé scénáře až po absurdní zápletky. Jak něco takového mohlo vydržet přes 11000 epizod je dodnes záhadou. Stejně jako Ďábel v těle Marlény. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (41)

  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)
  • Dlouhé roky se v této soap opeře objevovaly víceméně „realistické“ zápletky, nicméně v prvé polovině 90. let nastal zlom a tvůrci zakomponovali i prvky regulérního fantasy hororu – roku 1994 totiž postavu Marleny (Deidre Hall) posedl ďábel. Tato podzápletka měla zpočátku trvat od Halloweenu 1994 do Vánoc téhož roku, avšak nakonec byla natažena až do Velikonoc 1995. Za zmínku též stojí, že Marlenu posedl Ďábel ještě jednou, a to v roce 2021. (fiLLthe3DD)
  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)

Reklama

Reklama