Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

juta 

všechny recenze uživatele

Víte co se říká: "zvědavého šneka zabila sůl." Ze začátku mě Spongebob moc nebral, ale když už jsem si na tuhle houbičku zvyknul, tak mě začala bavit. Je pěkné sledovat bezstarostného žluťáka, který se svým tělem a obličejem dokáže provést neskutečné šílenosti a být přitom vtipnej a lézt na nervy Sépijákovi společně se svým kamarádem Patrikem. Hodně dobrá originální záležitost. Mám před sebou ještě spoustu dílů, na které se těším. :-) ()

Doski 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animovaných současných seriálků. Je to stupidně vtipné, ale na někoho to funguje a já jsem ten šťastlivec. Šťastlivec proto, že se u toho můžu smát na plný pecky a nepříde mi to trapný, jako možná tady někomu ano. Prostě skvělá věc pro děti a infantilní dospěláky. Ujetý blázen SpongeBob řádící originalitou a Patrik s panem Krabákem, prostě pecka. 85% ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Necítíš nic? Ten smrad. Takový ten smradlavý smrad. Smradlavý smrad co smrdí smradlavě!" Spongebob co nosí krátké kalhoty a bydlí v ananasu je nesmírný sympaťák. Příběhy s ním jsou správně trhlé a šílené, což je jen dobře! Český dabing je také více než povedený, např. pan Krabs má výborný pirátský hlas. Zároveň je také poznat, že příběhy nejsou určené jen dětem, některé scény jsou vyhnané až do parodičnosti, takže si na své přijdou i dospělí, pokud tedy dokážou zkousnout, že hlavní hrdina bydlí v ananasu. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Seriál, ke kterému jsem se dostal přes film Houba na suchu, ke kterému jsem se opětovně dostal přes seriál. Pokud mám zrovna odpolední, nebo noční šichtu, dopolední kávičku si už prostě bez Spongebooba nedokážu představit. Dabing perfektní, je vidět, že si to herci užívají, zvlášť Bedřich Šetena a jeho prašule jsou best =D . ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Radši bych se koukal na všechny filmy Pokémonů dokolečka, než si víc jak jednou pustit díl téhle vymaštěné houby, která opět strhla bandu retardovaných jedinců s rozhledem kovalčáka.Na druhou stránku se to moc nesnaží vypatlat děti víc než je únosná hranice proto, abyste tvůrce žalovali.Jeden bod plus a druhej za dobrej dabng a Sépijáka.Že bych to ale vyhledával, nebo si to sám pustil...eh tak to nikdy.35%. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Křestní jméno Planktona je Sheldon. Jeho celé jméno tedy zní Sheldon J. Plankton. (cvaky32)
  • V seriály Squidward rôzne naráža na jedenásť minút, a to preto, že každá epizóda trvá približne jedenásť a pol minúty. (Carol Pifková)
  • Podmořské městečko Zátiší Bikin (v originále Bikini Bottom), v němž se odehrává většina příběhů se Spongebobem, se nachází pod opravdovým existujícím ostrovem, a to Bikini Atoll. (P. J. D.)

Reklama

Reklama