Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (288)

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Jako odpůrce Spongeboba musím zmínit naprostou banalitu nápadu-mluvící houby.. Sice to nepraktikuji často ale na tento seriál koukám/nekoukám v češtině a ten "hlas" mi k tomu vůbec nesedí. No ale celkově příběh, komika a systém prezentace mě nudí a vytáčí. A ta znělka ? To je snad horší než u seriálu Ulice nebo Ordinace !!! ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Spoungbob je taková malá, milá blbůstka, která mě vždycky zaručeně rozptýlý, když nemám zrovna náladu podívat se podesáté na nějaký díl South Parku, Futuramy či Simpsonů. Taková dadaistická, veselá záležitost, která se sice nikdy nevyšplhá do takový výšin popularity jako výše zmíněné kusy, ale rozhodně mezi nima místo má. Ať žije Spongebob, vivat Patrick! 70% ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že seriál už léta běží v telce pořád dokola a mám tím pádem všechny série najeté tam a zpátky od začátku až do konce, můžu směle konstatovat, že SpongeBob je příjemná odreagovačka, která neuvěřitelně pobaví všechny generace diváků, víceméně každý si zde přijde na své. Každá epizoda má něco do sebe, každá nabízí perfektní podívanou. Nemám nic, co bych vytknul. Skvělý komediální seriál s povedenými, zcela signifikantními animacemi. 10/10. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Tenhle od pohledu protivnej, zdrogovanej antropomorfní "ementál" můžete buď milovat nebo nenávidět. ... Ústřední postavou seriálu je ultrakreténské duo, které dovedlo termín "blbý a blbější" do dosud nepoznaných dimenzí. Spongebob i Patrik jsou chytří asi jako... no... skutečná mořská houba a skutečná mořská hvězdice po mozkové obrně. Dobrodružství těchhle dvou retardů může díky neexistenci pravidel leckdy nabývat až dadaistických kvalit, s lehkým dotekem surreálna a řádnou dávkou demence. A já jednoduše miluju, když se zhovadilost umí dotáhnout za úměrnou mez. Pozdraven buď Spongebob ve své hranatosti! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Radši bych se koukal na všechny filmy Pokémonů dokolečka, než si víc jak jednou pustit díl téhle vymaštěné houby, která opět strhla bandu retardovaných jedinců s rozhledem kovalčáka.Na druhou stránku se to moc nesnaží vypatlat děti víc než je únosná hranice proto, abyste tvůrce žalovali.Jeden bod plus a druhej za dobrej dabng a Sépijáka.Že bych to ale vyhledával, nebo si to sám pustil...eh tak to nikdy.35%. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Ve zvláštních dílech se objevuje místo úvodní znělky hraná scéna, ve které vystupuje pirát, kterého nehraje nikdo jiný než sám dabér SpongeBoba - Tom Kenny (v seriálu dabuje i šneka Garyho). (Nexty)
  • Spongebob je oblíbená postava bývalého prezidenta USA Baracka Obamy, který to uvedl v TV Guide 2007. (Zbranicus)
  • Spongebob byl původně navržený se zelenou baseballovou čepicí na hlavě. (Karlsberger)

Reklama

Reklama