Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

juta 

všechny recenze uživatele

Víte co se říká: "zvědavého šneka zabila sůl." Ze začátku mě Spongebob moc nebral, ale když už jsem si na tuhle houbičku zvyknul, tak mě začala bavit. Je pěkné sledovat bezstarostného žluťáka, který se svým tělem a obličejem dokáže provést neskutečné šílenosti a být přitom vtipnej a lézt na nervy Sépijákovi společně se svým kamarádem Patrikem. Hodně dobrá originální záležitost. Mám před sebou ještě spoustu dílů, na které se těším. :-) ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Díly, kde se objevuje pirát Očko, jsou naprostý a totální odpad, díly se Supermořcem a Ploutvoklukem jsou, no dejme tomu, nudné, ale vše ostatní je pecka. Spongebob je takový idiot a jeho okolní svět je tak dokonale nelogický a bez pravidel, že vznikají neuvěřitelné situace a člověk si tento seriál po pár dílech musí zamilovat. s5 ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Radši bych se koukal na všechny filmy Pokémonů dokolečka, než si víc jak jednou pustit díl téhle vymaštěné houby, která opět strhla bandu retardovaných jedinců s rozhledem kovalčáka.Na druhou stránku se to moc nesnaží vypatlat děti víc než je únosná hranice proto, abyste tvůrce žalovali.Jeden bod plus a druhej za dobrej dabng a Sépijáka.Že bych to ale vyhledával, nebo si to sám pustil...eh tak to nikdy.35%. ()

Cecilka 

všechny recenze uživatele

Kouzelný kreslený seriál, který si hláškami nezadá se simpsnama, natolik promyšlený, že je nezávadný pro děti a přitom velmi obohacující i pro dospělé... Zkrátka skvělé odlehčení po náročném dni, seriál plný rad do života a vtipných situací.. Morous Tadeáš, ztělesněná inteligence v podobě Patrika a nezapomenutelný Sponge v doprovodu skryté hlavní postavy Garryho... Prostě parádička PS:Konečně ho dávají i u nás :)))) ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Naprosto genialni infantilni humor spolu s krasnou animaci nam muze dat dohromady jen jedno - SPONGEBOB SQUAREPANTS! Nikdy neodpustim ceskym TV stanicim, ze tento kult nechaly bez povsimnuti a ochudily tak nas narod o genialni oddechovku, u ktere se skvele pobavi jak deti, tak i dospeli (ovsem vyzaduje to samozrejme nadhled a smysl pro humor ;-) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Od 9. série je seriál vyráběn v HD. (Pierre)
  • Ve zvláštních dílech se objevuje místo úvodní znělky hraná scéna, ve které vystupuje pirát, kterého nehraje nikdo jiný než sám dabér SpongeBoba - Tom Kenny (v seriálu dabuje i šneka Garyho). (Nexty)
  • Ukrajinská komise, co má dohled nad veřejnou morálkou, soudí že Spongebob je homosexuál a seriál má záměr poškodit dětskou psychiku. (Pierre)

Reklama

Reklama