Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem tento seriál zachytil v televizi a šokovalo mě, že jsem ho objevil tak pozdě. Nicméně je to další důkaz toho, že český dabing nepatří do kopru a na ujetý smích Jana Maxiána jakožto dabéra Spongeboba se těším jako malý kluk každý den. K originálu jsem se nedostal, ale nevadí, zajímá mě spíš česká verze, hlasy režisér vybral geniálně. Jelikož jsem mimo televizi dost často, budu si ho muset opatřit nějak jinak. S ním člověk zapomene na všední starosti a zlepší mu to náladu. Dost mě ale zaráží, jak zdejší rádobykritici haní dětský seriál, který určený dětskému publiku. Pochybuju, že v jejich věku tomu budou rozumět. Jestli to děti baví, není co řešit. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár dílů v zahraničí, ale parádně jsem se bavil. - Ale co mě napadlo u tohoto seriálu: v top 200 je spousta takovejhle supr seriálů, který se k většině lidí vůbec nedostanou. Všechny maj 80%+ a maximálně 400 hodnocení. Ách jo, ale člověk nemůže chtít vše. Edit 11.12.2011: Konečně jsem se dostal k dostatku SpongeBobů a nemůžu se toho nabažit. Je to nejvíc úchylný, ale výborný! ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Už jsem o tomto seriálu a filmu něco slyšel. Ale říkal jsem si, že jde o nějakou další americkou blbovinu. Já hlupák!!! Vše změnilo jedno ráno, kdy jsem vstal dřív a náhodou v televizi běžel Spongebob. Něco takového jsem ještě neviděl. Naprostá zvrácenost, všechny roztomilé seriály pro mrňata obrácené naruby, geniální hlášky, hudba, scénář! Okamžitě jsem se zamiloval. Můžu vidět kdykoliv a nikdy se neomrzí. Doporučuju všem, kteří dosud neměli tu čest. Zátiší Bikin a jeho obyvatelé v čele se Spongebobem na Vás čekají! ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Nemít malou dceru, tak bych to asi minul. A i tak jsem si ze začátku říkal, že tuhle vymaštěnost už do obýváku nepustím. Inu, díl se s dílem sešel, a já si ujetost tohohle seriálu užívám pomalu víc, než mrňavka. A český dabing je jednoduše geniální. P.S. Eminentně by mě zajímalo, kdo dokázal takovýhle trip dotlačit do výroby :) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Víte co se říká: "zvědavého šneka zabila sůl." Ze začátku mě Spongebob moc nebral, ale když už jsem si na tuhle houbičku zvyknul, tak mě začala bavit. Je pěkné sledovat bezstarostného žluťáka, který se svým tělem a obličejem dokáže provést neskutečné šílenosti a být přitom vtipnej a lézt na nervy Sépijákovi společně se svým kamarádem Patrikem. Hodně dobrá originální záležitost. Mám před sebou ještě spoustu dílů, na které se těším. :-) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Poloha Křupavého Kraba se mění v různých epizodách. Ve většině případů se nachází nalevo od Spongebobova domu, ale někdy se taktéž nachází napravo. (Karlsberger)
  • Sépiák se objevil ve více epizodách než Patrick. (Pierre)
  • V seriály Squidward rôzne naráža na jedenásť minút, a to preto, že každá epizóda trvá približne jedenásť a pol minúty. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama