Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Příhody mluvící mořské houby, která pracuje v restauraci rychlého občerstvení, navštěvuje vodáckou školu a žije v podmořském ananasu. SpongeBob žije ve dvoupatrovém ananasu několik sáhů pod tropickým ostrovem Bikini Atoll v podmořském městě. Místo logického přístupu ke každodenním výzvám přistupuje SpongeBob k životu svérázně a nekonvenčně. Ať už hledá nejlepší obracečku, aby se zdokonalil v technice smažení hamburgerů v Krusty Krab, nebo se jen tak poflakuje se svým nejlepším kamarádem Patrikem (sympatickou mořskou hvězdicí), SpongeBobovy dobré úmysly a přehnaně horlivý přístup k životu obvykle způsobí v jeho podvodním světě chaos. (Česká televize)

(více)

Recenze (288)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Jakožto malej capart jsem tuhle bizarní podmořskou fast-foodovou kuchařku, kde ústřední postavičky mají ADHD, neskutečně žral. Dnes tuhle chujovinu považuju za nadčasovou reklamu na lysohlávky. SpongeBob & spol. jsou memelordi.... televizní milník a nostalgická šmakuláda pro nultou generaci. Mé nejoblíbenější pasáže jsou samozřejmě ty, kde je SpongeBob bez kalhot. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to viděla v rakouský televizi, takže jsem nerozuměla ani slovu.... A podruhý (asi tak po dvou letech) se česká televize uráčila to vysílat. To už jsem rozuměla... :). Co se mi nejvíc líbí, jsou ty postavy (šnek, no a co?!) a krásný barvičky..:) Tak fajn, skončila jsem, je to pro malý děti! ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Já fakt nemůžu jinak, než dát toto vysoké hodnocení. I když už nejsem dítě (aspoň věkem ne), tak se mi ta žlutá hodná, nevinná houba hrozně líbí.. Je to dost pro děti, občas je zde i nějaký ten hlubší humor, ale je do oka bijící, jak velmi dětinské to je. No a to je právě ono. Úplně si ujíždím na tom, jak je Spongebob a Garry roztomilý.. na to už člověk asi musí mít povahu :). Začala jsem sice na objektivních 4 hvězdách, ale tím, jak mi Spongebob umí rozveselit náladu a pohladit moji dětskou duši, mu musím udělit plný počet.. (vezmu-li ještě v úvahu, že je to z roku 99..:) ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Mořské houbě a partě v Zátiší Bikin nemůžu inak než dát 4 hvězdy, protože jsem se synkem strávil při jeho sledování spoustu času a bavil jsem se u něj někdy i dokřupava s vyjímkou hraných epizodek, kde vystupuje pirát Očko, které zavání odpadem, jinak třeba ovšem Supermořec s Plotvouklukem, bitvy o tajný recept mezi Krabsem a Planktonem, špičkování se Sépiákem a nerozlužné kamarádství Houby a Hvězdice potěší svou ironicky-humornou stránkou - 75% ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Komiks pro děti, který jsem si rychle oblíbil. Podmořský svět, který vypadá jako svět lidský. Většina akcí se točí okolo hamburgrárny hamižného pana Krabse, kde Spongebob dělá úžasné krabí hambáče podle tajného receptu, který se stále snaží získat různými úskoky pan Plankton od Veselého kyblíku. Je to příjemně ujeté, ale opravdu vtipné, občas poetické, vytváří to ucelený svět s postavami s jasnými charaktery a příběhy vesměs nesou jasné a smysluplné ponaučení. Pro dnešní děti relevantnější a pochopitelnější než příběhy středověkého původu. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (78)

  • Spongebobova oblíbená barva je béžová a jeho oblíbená příchuť zmrzliny je vanilková. (Karlsberger)
  • V seriály Squidward rôzne naráža na jedenásť minút, a to preto, že každá epizóda trvá približne jedenásť a pol minúty. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama