Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Já fakt nemůžu jinak, než dát toto vysoké hodnocení. I když už nejsem dítě (aspoň věkem ne), tak se mi ta žlutá hodná, nevinná houba hrozně líbí.. Je to dost pro děti, občas je zde i nějaký ten hlubší humor, ale je do oka bijící, jak velmi dětinské to je. No a to je právě ono. Úplně si ujíždím na tom, jak je Spongebob a Garry roztomilý.. na to už člověk asi musí mít povahu :). Začala jsem sice na objektivních 4 hvězdách, ale tím, jak mi Spongebob umí rozveselit náladu a pohladit moji dětskou duši, mu musím udělit plný počet.. (vezmu-li ještě v úvahu, že je to z roku 99..:) ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Díly, kde se objevuje pirát Očko, jsou naprostý a totální odpad, díly se Supermořcem a Ploutvoklukem jsou, no dejme tomu, nudné, ale vše ostatní je pecka. Spongebob je takový idiot a jeho okolní svět je tak dokonale nelogický a bez pravidel, že vznikají neuvěřitelné situace a člověk si tento seriál po pár dílech musí zamilovat. s5 ()

Reklama

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna velká bezkonkurenční halucinace. Zbožňuju Spongeho a když jsem viděla Twilight s českým dabingem, tak jsem místo Edwarda viděla Spongeho (díky Honzovi Maxiánovi) a celý film jsem se jen smála. Jojo občas si říkám, že ty starosti, které má Houba Robert v ananasu na dně moří, bych také chtěla mít. :D ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Bláznivá, volnomyšlenkářská houba s těmi nejlepšími grimasami a v našem dabingu s tím nejtrefnějším hlasem. Příběhy, které jdou často až za hranice normálního chápání, stále dokážou ale neuvěřitelně pobavit. Kombinace věčně pozitivně smýšlejícího Spongeboba a až lítostivě hloupého Patricka utvářejí už 18 let příjemně koukatelné televizní dobrodružství, které dokáže vždy zpestřit pohodový večer. ()

Callas 

všechny recenze uživatele

8/10 Nevěřil jsem, jak moc se nasměju u kresleného seriálu pro děti. Dialogy a vizuální stránka jasně napovídají, že jde o večerníčkovou záležitost s klasickým morálním ponaučením na konci. Ale právě úžasně povedená a originální animace spolu s komicky přímočarými rozhovory a příběhy tvoří onu nezaměnitelnou zábavnou atmosféru. Když ještě autoři přidají neodolatelného bezmozka Patrika, tak není co řešit. Tato jednoduchá a svižná zábava v desetiminutových porcích mi vždy dodá optimismu. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Spongebobova oblíbená barva je béžová a jeho oblíbená příchuť zmrzliny je vanilková. (Karlsberger)
  • Sépiák se objevil ve více epizodách než Patrick. (Pierre)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno