Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (288)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Jakožto malej capart jsem tuhle bizarní podmořskou fast-foodovou kuchařku, kde ústřední postavičky mají ADHD, neskutečně žral. Dnes tuhle chujovinu považuju za nadčasovou reklamu na lysohlávky. SpongeBob & spol. jsou memelordi.... televizní milník a nostalgická šmakuláda pro nultou generaci. Mé nejoblíbenější pasáže jsou samozřejmě ty, kde je SpongeBob bez kalhot. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Mám komentátorský blok a zároveň dilema, všechny mnou hodnocené filmy opatřuji komentářem, tudíž jsem na vážkách, zda mám vůbec příhody mořské houbičky na mytí hodnotit. Pokusím se tedy alespoň vyjádřit pocity, které mám z téhle hravé animované grotesky, byť mne to stojí velké úsilí : Chachacháá ! Toto citoslovce není v žádném případě myšleno ironicky, nýbrž zcela pregnantně popisuje radostné projevy mé maličkosti při sledování eskapád tohoto tvorečka v modravých vodách pobřežního moře. Závěrem je nutno říci, že přes veškerou snahu překonat až absurdní nechuť k psaní , se mi opět povedlo stvořit něco pro mne naprosto typického, a tím je celkem dlouhý, ovšem zcela bezobsažný komentář, jinými slovy hovno zapsané několika větami. Uklidňuje mne však fakt, že se v tomto svém počínání necítím na ČSFD jedinečným. ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Spoungbob je taková malá, milá blbůstka, která mě vždycky zaručeně rozptýlý, když nemám zrovna náladu podívat se podesáté na nějaký díl South Parku, Futuramy či Simpsonů. Taková dadaistická, veselá záležitost, která se sice nikdy nevyšplhá do takový výšin popularity jako výše zmíněné kusy, ale rozhodně mezi nima místo má. Ať žije Spongebob, vivat Patrick! 70% ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Já fakt nemůžu jinak, než dát toto vysoké hodnocení. I když už nejsem dítě (aspoň věkem ne), tak se mi ta žlutá hodná, nevinná houba hrozně líbí.. Je to dost pro děti, občas je zde i nějaký ten hlubší humor, ale je do oka bijící, jak velmi dětinské to je. No a to je právě ono. Úplně si ujíždím na tom, jak je Spongebob a Garry roztomilý.. na to už člověk asi musí mít povahu :). Začala jsem sice na objektivních 4 hvězdách, ale tím, jak mi Spongebob umí rozveselit náladu a pohladit moji dětskou duši, mu musím udělit plný počet.. (vezmu-li ještě v úvahu, že je to z roku 99..:) ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Nemít malou dceru, tak bych to asi minul. A i tak jsem si ze začátku říkal, že tuhle vymaštěnost už do obýváku nepustím. Inu, díl se s dílem sešel, a já si ujetost tohohle seriálu užívám pomalu víc, než mrňavka. A český dabing je jednoduše geniální. P.S. Eminentně by mě zajímalo, kdo dokázal takovýhle trip dotlačit do výroby :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (78)

  • Když Spongebob zdemoluje obchod s ulitami, kdy má být poslední přeživší ulitou plechová, je vedle Garyho vidět jeho stará růžová nerozbitá ulita. (samik81)
  • Když Ned čekal na Mňamku v Kamarádském kyblíku, SpongeBob ze sebe udělá Karen a místo Mňamky, mu dá Krabí hambáč. Ned ho odmítl, což znamená, že Plankton by získal Krabí hambáč a tudíž i recept. (Kajman26)

Reklama

Reklama