Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Jako odpůrce Spongeboba musím zmínit naprostou banalitu nápadu-mluvící houby.. Sice to nepraktikuji často ale na tento seriál koukám/nekoukám v češtině a ten "hlas" mi k tomu vůbec nesedí. No ale celkově příběh, komika a systém prezentace mě nudí a vytáčí. A ta znělka ? To je snad horší než u seriálu Ulice nebo Ordinace !!! ()

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Kolem Spongeboba se vytvořil kult snad přirovnatelný jen k Hello Kitty či Betty Boop. Jinak však Spongebobova "dobrodružství" moc nevybočují z průměru, ale přece jen něco ho trošku zvedá- poučuje (chcete-li moralizuje) a to ne okatě, což je velmi složité (a třeba Pixar to neumí vůbec) a díky tomu přidávám čtvrtou hvězdu. ()

Reklama

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to viděla v rakouský televizi, takže jsem nerozuměla ani slovu.... A podruhý (asi tak po dvou letech) se česká televize uráčila to vysílat. To už jsem rozuměla... :). Co se mi nejvíc líbí, jsou ty postavy (šnek, no a co?!) a krásný barvičky..:) Tak fajn, skončila jsem, je to pro malý děti! ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Komiks pro děti, který jsem si rychle oblíbil. Podmořský svět, který vypadá jako svět lidský. Většina akcí se točí okolo hamburgrárny hamižného pana Krabse, kde Spongebob dělá úžasné krabí hambáče podle tajného receptu, který se stále snaží získat různými úskoky pan Plankton od Veselého kyblíku. Je to příjemně ujeté, ale opravdu vtipné, občas poetické, vytváří to ucelený svět s postavami s jasnými charaktery a příběhy vesměs nesou jasné a smysluplné ponaučení. Pro dnešní děti relevantnější a pochopitelnější než příběhy středověkého původu. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Zajímavá pohádka, která hrává na Nova Cinema. Viděl jsem už dříve i na Nově, ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost, až do teď. Šílené postavičky, šílené příběhy, které baví dokonce i mě. Trošku ubíjí dabing, ale asi se dalo čekat, že děti si na kvalitu dabingu stěžovat nebudou. :) 82% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Chce-li Tom Kenny vytvořit Spongeobobův výrazný smích,opakovaně se udeří do hrdla, když říká "Ahh". (cvaky32)
  • Spongebob je oblíbená postava bývalého prezidenta USA Baracka Obamy, který to uvedl v TV Guide 2007. (Zbranicus)
  • Křestní jméno Planktona je Sheldon. Jeho celé jméno tedy zní Sheldon J. Plankton. (cvaky32)

Reklama

Reklama