Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (288)

Callas 

všechny recenze uživatele

8/10 Nevěřil jsem, jak moc se nasměju u kresleného seriálu pro děti. Dialogy a vizuální stránka jasně napovídají, že jde o večerníčkovou záležitost s klasickým morálním ponaučením na konci. Ale právě úžasně povedená a originální animace spolu s komicky přímočarými rozhovory a příběhy tvoří onu nezaměnitelnou zábavnou atmosféru. Když ještě autoři přidají neodolatelného bezmozka Patrika, tak není co řešit. Tato jednoduchá a svižná zábava v desetiminutových porcích mi vždy dodá optimismu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Radši bych se koukal na všechny filmy Pokémonů dokolečka, než si víc jak jednou pustit díl téhle vymaštěné houby, která opět strhla bandu retardovaných jedinců s rozhledem kovalčáka.Na druhou stránku se to moc nesnaží vypatlat děti víc než je únosná hranice proto, abyste tvůrce žalovali.Jeden bod plus a druhej za dobrej dabng a Sépijáka.Že bych to ale vyhledával, nebo si to sám pustil...eh tak to nikdy.35%. ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

A s pravdou ven, kdo jste podle obrázku nejdřív mysleli, ze SpongeBob je kus ementálu? Nevěřím, že jsem jediný! Celkem pošahaná, občas až vyhulená úchylačinka, ale stokrát lepší než vykozené Winx nebo vymozkovaní Bakugani. SpongeBob je takové otravné hovado, že mě občas i baví. Ale fakt, vypadá jak kus sýru, že jo? ()

GoreManiac 

všechny recenze uživatele

Spongebob? Spongebob..? SPONGEBOB!!! Ty jo, při prvním pohledu by člověk řekl- animák pro děti. Při bližším ohledání se vám ale něco nezdá.. Ano, spongebob je přijetelnej flák i pro starší publikum (a nemyslím tim jen 10-ti letý děti). Možná mi to přijde poněkud zkreslený, ale svým způsobem mi to v něčem připomíná Shreka. To je taky na první pohled jenom "animák pro děcka" ... Některý vtípky jsou pro děcka moc. Já ale tenhle seriálek fakt sleduju rád a snad to vydrží. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Kdo by věřil, že přijdu na chuť malé žluté houbě téměř ve věku dospělosti. Čím jsem starší, tím víc mě baví pozorovat Spongebobovo žití ve velkém ananasu na dně moří. Neskutečně se bavím nad jeho zvláštností. Patrik je takový hlupák, čímž si dokáže získat veškerou pozornost. A neméně důležitý Sépiák, který mě baví jeho nabručeností a neustálou znuděností. Některé díly opravdu stojí za to, například když je záběr na Geryho ulitu, či Spongebobovy nohy. Nestalo se mi, že by mě nějaký díl nebavil. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (78)

  • Skoro pokaždé, když některá z postav něco odhodí, je možné zaslechnout zvuk rozbitého skla. (Karlsberger)
  • V originálnom znení sú prvé SpongeBobove slová "May I take your order?" (Carol Pifková)
  • Spongebob se stal zaměstnancem měsíce 374x. Jen jeden měsíc nebyl zvolen on, ale Sépiak (Kajman26)

Reklama

Reklama