Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 6

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 6

Recenze (139)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Videné za ideálnych podmienok, rozumej: poznám Fox News, viem kto je Megyn Kelly, kauzu okolo Rogera som neregistroval a všetky tri kočky z plagátu milujem. Najviac Charlize, ktorá je vo svojej roli (surprise, surpise) profesorky dokonalá. No aj tak ťahám tú 4-tu hviezdu z päty, lebo film je defacto iba doslovná rekonštrukcia významnej, ale vo svojej podstate nie veľmi divácky zaujímavej události. 70% ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Nuže, asi primárně se dá mluvit o velké pecháčku, když seriál o této tématice někdo udělal už před půl rokem, kvalitně, záživně, zajímavě a všechno okolo. Toto zní hlavně jako velký manifest ženského utiskovaného a zneužívaného úhlu pohledu, který měl být silný tahoun na Oscary, ale silně narazil. Ať už pod sílou konkurence a nebo jednoduše toho, že film je nudný jak sledovat tvojí bábu jak sleduje nový Soukupův myšlenkový durchfall análem. Nezachrání to ani dobrý make-up, dobré herecké výkony, prostě nic. Máme zde příběh, který má koukat na aféru kolem Aillese, ale spíše se ukazuje nějaká svébytnost ženské síly, s čímž bych neměl takový problém, kdyby to jednoduše nebyla nuda. Zde je hezky vidět, jak Oscarový materiál může pohořet. Ani ne tak na nominacích na Oscara, ale i v tom jakou hrůzu můžeš v tomto směru natočit, aby byla skoro úplně nezáživná. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Herecké blonďaté trio Charlize, Nicole a Margot překvapilo. Příběh mi vůbec nic neříkal, o ničem co se ve filmu děje jsem nevěděla ani nikde nečetla. Ale I tak mě to bavilo. John Lithgow byl úžasný, úplně jsem koukala, vypadal trochu jako Winston Churchill v The Crown. Charlize byla skvělá, podle mě nejlepší z celého tria, její scény mě bavily. Margot ztvárnila loupočkou a naivní pracovnici skvěle, její nominace je take zasloužená. Její scény mě dojímali a velice jsem s ní soucítila. Nicole podle mě byla nejhorší, ani se mi nelíbilo jak vypadala, jak jí nalíčili, ta paruka byla děsná. Její postava mi navíc byla velmi nesympatická. Celkově je film skvělý, trochu politický, ale hlavně se věnuje aktuálnímu tématu sexuálnímu obtěžování a navíc v jedné z největších televizních společností FOX. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Bohužel to moc neumí pracovat s postavama, které jsou možná výkvětem maskérských a imitačních schopností, zejména ve druhé polovině se ale z příběhu vytrácí a zas se v něm objevují tak nahodile, že se na ně vůbec nejde napojit. Scénář totiž není moc nuancovaný a spěchá pořád kupředu, aniž by se uvědomil, že nejzajímavější na té celé story je právě nitro ochotných posluhovaček nenávistné rétoriky Fox News, které najednou vystupují proti kultuře, jejíž jsou součástí a která jim v lecčems konvenuje. To snímek neprozkoumává. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Novinářská agitka, které nedokáže dosáhnout kvalit oceňovaných filmů z předchozích let. Nechci, aby to vyznělo nějak předpojatě, ale ono to tak stejně vyzní. Příliš zde do nebe křičí ta síla ženského empowermentu. Ano jedná se o příběh několika žen, které se vzepřely uchyláckému vedení stanice Fox, ale jedná se o naprostou zpravodajskou žumpu, která má problém správně jmenovat evropské státy a jde na ruku prezidentu Trumpovi (něco jako u nás TV Barrandov) a oslavuje ženy, které se do svých pozic dostaly přes postel a dostaly se tam především díky svému vzhledu. Ukázka toho, jak tenhle zvrácený business funguje. Otázka však zní. Měl by někdo takový být glorifikován? Mohla by následovat sálodlouhá konverzace na toto téma. Je to moderní a mě tohle opravdu nebaví. Nesoudím, ale jako zajímavý snímek, Bombshell rozhodně hodnotit nemohu. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • Natáčalo sa v Los Angeles aj napriek tomu, že dej filmu sa odohráva v New Yorku. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama