Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (234)

misterz 

všechny recenze uživatele

Vlastne, dostal som približne to, čo som aj čakal. Treba uznať, že námet je snaživý, aj keď je tu jasná inšpirácia kopcom podobných záležitostí. No ide s dobou - apka, ktorú keď si stiahneš, tak sa dozvieš kedy presne zomrieš. Neviem síce či je nutné takéto niečo vedieť, no príbeh k tomu nebol celkom od veci. Aspoň nenudil a celkovo sa pozeralo príjemne. Čo vadilo boli hororové prvky, najmä z pohľadu bubáka. Ten teda nebol bohviečo - akési vrece na hlave a hnilé zuby k tomu. Chcelo to niečo "chytľavejšie". Tiež ľakačky fungovali iba chvíľu - najväčší problém bol v tom, že boli hrozne predvídateľné. Čiže hororová stránka dosť amatérska, no ako oddychovka to nikoho neurazí. Priemer. 60/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Rozjezd filmu nebyl špatnej a celkem mě i chytil. Postupem času mě ale film začínal víc a víc nudit. Vše je završeno trapným závěrem. Neříkám, že se na to nedalo podívat ale odvařenej z toho určitě nejsem. Snímek nepobral ani moc originality celý se to veze ve stylu Nezvratnýho osudu. Navíc mi některý pasáže i postavy přišly docela vtipný. Je jen otázkou jestli to bylo záměr. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Většinou ty kino-horrory jsou alespoň průměrné. A člověk se tak alespoň může podívat na něco jiného, než na amatérskou sračku. I v tomto filmu je občas napětí, dobrá hudba, sympatické herecké obsazení. Na sobotní odpoledne skvělý film. Taky jsem nepochopil, proč nepoužívali ten solný pentagram, když to fungovalo :-) ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady hororů bez ofenzivního potenciálu, který slouží jako pouhé odreagování pro mládež. Na FAMU bych za horory typu Countdown vyhazoval od státnic, protože studentům od prvního ročníku vtloukám do hlavy, že režisér královského filmového žánru tu není od toho, aby točil levnou a výdělečnou zábavu, která má do kin přilákat co nejširší publikum. Justin Dec se diváky pokouší strašit navýsost amatérsky, prostřednictvím předimenzovaných ruchů a prudkých střihů, přičemž tyto uměle konstruované lekací scény ani nedokáže obstojně variovat. Obdobně tragicky si počíná i v roli scénáristy. Jedná se o dezorientované motání v kruhu; oslavu repetitivnosti, kdy hlavní postava pokaždé zvolí řešení, které se hned záhy ukáže jako nefunkční. Jakožto zdejší hororový expert tak snímku Countdown nemohu udělit nic jiného než odpad. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Že jde o osmnáctou variaci na Nezvratný osud mě nijak neuráží. Nulová nápaditost povinných smrtí, srandovní pentagram ze soli a smrtka z frcu ale jo. Nebejt příjemný Elizabeth Lail v hlavní roli, štrejchal by Countdown hororový kinodno vyztužený sračkama jako jsou Vadí nevadí nebo Fantasy Island. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (11)

  • Keď sa natáčanie skončilo, Tom Segura (Derek) to „oslávil“ spánkom na záchode. (Arsenal83)
  • Aplikácia, ktorá je použitá vo filme, naozaj existuje. Vlastní ju štúdio a slúži na propagáciu filmu. (Game90)

Reklama

Reklama