Reklama

Reklama

Ulice strachu – 1. část: 1994

  • USA Fear Street Part 1: 1994 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Po sérii brutálních vražd se dospívající dívka a její přátelé postaví zlu, které jejich nechvalně proslulé město dusí už celá staletí. Vítejte v Shadyside. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (234)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Bohužel na můj vkus je scénář tohohle filmu až moc stupidní a logické lapsy a podivné chování hlavních charakterů každou chvíli odváděly mou pozornost od filmu k myšlence, jak fajn by to mohlo být, kdyby to napsal někdo s víc nadhledem. Protože základní myšlenka je fajn a ve filmu je i spousta cool nápadů. Prý jsou další dva díly lepší, tak uvidíme... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Myslím, si, že to mělo daleko větší potenciál než to nabídlo (má to ještě výhodu v tom, že to bude mít dva díly tak, že třeba ho to ještě využije). Úvodní scéna je parádní a dá vzpomenout na Vřískot (viz zajímavosti) , ale pak už to je slabší. Je pěkné, že jich honí dohromady 3 vrahové , ale většinu filmu ukazují jen 2 (kostru a toho z kempu) naopak ta ženská je trestuhodně nevyužitá (má tam jen jednu vraždící scénu). Ono celkově ani vražd moc není jelikož je zde 5 herců z toho 2 ženské jsou hlavní postavy děcko tam asi těžko zabijou tak zbývají 2 co si vylosují černého petra a kvalitní gore vražda je tam jen jedna na konci .    Plusové body za hlavní postavy námět a tu historii vražd. P.s. zásadní filmová chyba proč umřela  ta černoška a ten chlápek v nemocnici je zde řečeno, že jdou jen po těch co mají na sobě krev té holky co ji viděla a oni to měli asi těžko. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovačka klasického střihu, která ve velkém cituje (především) Vřískot a jemu podobné, dělá to v krásném kabátě a zároveň s nadsázkou i (pro mě) překvapivě brutálně... A stále zábavně i díky hercům a jejich skvělým postavám, které se chovají tak logicky, jak jim žánr umožňuje. K dokonalosti tomu sice chybí něco, čeho se pravděpodobně dočkáme příště a přespříště, ale i tak jsem velmi spokojený. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě trocha nostalgie, protože který z mileniálů si k hororu poprvé nepřičuchl právě díky Ulici strachu a neblahým osudům obyvatel městečka Shadyside, kde lidé umírají násilnou smrtí skoro stejně často jako v Midsomeru. A když se k té nostalgii přidá obstojný příběh, spousta modrých a červených světel, dobrá hudba, čarodějnice, magor se sekerou, šílená holka s břitvou, trocha toho dětského dobrodružství a sem tam nějaká netuctová hláška, nemůžu se nebavit. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

První díl je klasický a to všech směrech, vedlejší postavy sou zajímavajší a zábavnější, než ty hlavní. A když vás pronásledují vrazi, kteří sou schopni vás vystopovat, tak je logické že dát sex. Ale gore je fajn, v jednom případě luxusní, atmosféru to taky má a ten devadesátkový styl tady je, ale sakra to museli hlavní postavy, napsat tak aby se vám protivili, už od začátku ? Určitě nemuseli, ale udělali to. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (17)

  • V čase 01:19:00 je ve filmu zmínka o Pixies. Jde o rockovou hudební skupinu, která vznikla v roce 1986 v Bostonu. (pornogrind)

Související novinky

Kyle MacLachlan a tajemný horor od A24

Kyle MacLachlan a tajemný horor od A24

26.07.2024

Oblíbený americký herec Kyle MacLachlan (Městečko Twin Peaks, Fallout) se opět ocitne uprostřed zlověstného maloměstského mystéria. Zahraje si totiž jednu z hlavních rolí v chystaném hororovém filmu… (více)

Netflix plánuje pokračování Ulice strachu

Netflix plánuje pokračování Ulice strachu

19.07.2022

Horor coby žánr bude zřejmě věčný. Zaprvé se dá ohnout do jakékoli podoby a zápletky, zadruhé je levný, a zatřetí si diváky vždycky najde. Ví to hollywoodská studia, a zjišťuje to už i Netflix, který… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama