Reklama

Reklama

O život

  • USA Point Blank
Trailer

VOD (1)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Dnes už klasická B-čková zábava z dílny Netflixu. Vždy to začíná dobrým nápadem, mnohdy i naprosto originálním, ale zabije to slabá režie a naprosto děravý a unylý scénář. Plus často velmi slabé herecké obsazení. Což je zde naprosto patrné. Anthony Mackie je pro mě opravdu herec malých rolí, protože film neutáhne. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi je jedno, či dať tejto pozerateľnej jednohubke dve či tri hviezdy. Problém nie je v scenári plného klišé, ani v hercoch, bez týchto hviezd by to bolo naopak ešte oveľa slabšie, ale v spracovaní. Joe Lynch točí extrémne rutinne, lokácie sú totálne šedé a nevýrazné a celé to pôsobí veľmi lacno. Akoby sa Netflix rozhodol po získaní slušných mien, že projektu nakoniec nebude venovať príliš veľa pozornosti a Mackie s Grillom a na druhej strane s Harden to vytiahnu nad priemer. Lynch ich snahu ale odignoroval. Poteší aspoň odkaz na Friedkina. 50% ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Podivuhodně nevzrušivý mix střelby, honiček, zkorumpovaných policajtů a prchajících zločinců. Hlavní pár ujde, ale zbytek je nudná, televizně vyhlížející a ničím nevyčnívající šablonovitá věc bez špetky lepší akce nebo vzruchu. Tohle dílko skutečně nevyniká naprosto ničím. A soundtrack vybíral někdo šílenej a hluchej. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Solidní Mackie, solidní Grillo, solidní hodina a půl. Pokud se dá nějaký film počastovat slovem "průměrný", je Point Blank přesně takový. Béčkovci od Marvelu si odskočili a natočili si s Netflixem variaci na tisíckrát omílaný scénář. Oba jsou naštěstí ve svých rolích ok, takže Vám těch 90 minut celkem uteče. Na odpočinek fajn, ale už se k tomu nikdy nevrátíte, dokonce nebudete za rok vědět, že jste to viděli. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Vcelku přímočaře nalajnovaná akční záležitost, která staví zejména na "buddy" chemii mezi ústředními herci. Je tedy vážně na škodu, že i na tak krátké stopáži se vyskytuje enormní počet hluchých míst, které jsou sice občas přerušeny skvěle nasnímanou přestřelkou či honičkou, ovšem ani to nestačí na alespoň průměrný divácký zážitek. Škoda. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama