Reklama

Reklama

Star Trek: Lower Decks

(seriál)
  • USA Star Trek: Lower Decks
Trailer
USA, (2020–2023), 17 h (Minutáž: 23–30 min)

Tvůrci:

Mike McMahan

Hrají:

Tawny Newsome, Jack Quaid, Noël Wells, Eugene Cordero, Dawnn Lewis, Jerry O'Connell, Fred Tatasciore, Gillian Vigman, Paul Scheer, Jessica McKenna (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Diskuze

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Khanos

Brněnské fanoušky zase tolik neznám, stýkám se a přátelím se hlavně s těmi pražskými a i tam je to poměrně různorodé, ale ta úzká skupina se kterou si píšeme, hrajeme STO a jezdíme na cony se stran Lower Decků více méně shodneme :). Nicméně zde jsem hovořil především v obecné souvislosti, co jsem stran svého pozorování a pátrání vypozoroval a vypátral. A pořád si myslím, že si Lower Deci stran fandomu obecně drží popularitu opravdu velmi dobrou, navzdory tomu, že zcela samozřejmě existují i tací, kterým to nesedlo. Však ani z TNG či DS9 a VOY si všichni na zadek nesedají a pro mnohé je jedno, druhé či třetí slabší než to ostatní atd. Však já na tyhle diváky myslím a nic proti tomu - ne každému se musí líbit všechno, i když to má logo jeho oblíbené značky.

Jinak ještě poznámka k tomu humoru... Přijde mi opravdu zajímavé, jak rozdílně se na ten humor v Lower Decích nahlíží. Pro jedny je nevkusný a nevtipný, pro jiné je naopak v OK mezích a velice vtipný. Já se hlásím do té druhé kategorie a fakt je mi záhadou, jak to někomu může přijít nevtipné a nevkusné, ale tak... Očividně může. Ale jak zde už padlo - škoda pro ty dotyčné...

na příspěvěk reagoval PKD, Khanos

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Khanos

Ale i tak je to zajimavy vhled pro nekoho, kdo se nepohybuje na conech uz hodne dlouho. Ja mam v ST fazi 2.0 uz 3 serie, takze za me ok. Ani jsem to pred lety necekal, ze toho budu miti nakonec tolik. 😁

Khanos

Khanos (hodnocení, recenze)

No, jelikož jsem to nenapsal, ti, se kterými jsem mluvil, působili právě jako ta druhá skupina. Cokoliv nového ST podávali jako zlo. A v tomto souhlasím, jejich chyba.

na příspěvěk reagoval PKD

Khanos

Khanos (hodnocení, recenze)

PKD

Ani ne, většinou mám to štěstí (či smůlu), že narazím buď na fanoušky jako je Jakkob, kteří bezbřeze adorují cokoliv ST (neurážej se prosím, Jakeu) nebo jeho pravý opak, kteří zase plivou na vše nové ST. Ve fandomu se už nějakou dobu nepohybuji, takže těžko mohu posuzovat, jak je to tam, ani se nebudu pokoušet o odhad.

Moje osobní zkušenost je holt taková.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Khanos

To je jejich smula. Zbyde vice pro mne. A nejsou to nahodou fandove DSC a Pikrda? Neprequapillo by me to. 

na příspěvěk reagoval Khanos

Khanos

Khanos (hodnocení, recenze)

V Brně teď proběhl takový malý Con a měl jsem příležitost se s několika fanoušky ST bavit a nevypadá to, že by se LD těšilo nějaké obecné přízni mezi fandomem. Bylo to jen pár lidí a z hlediska vzorku je to málo na určení pravidla, ale směr to naznačuje. Přiznám se, že mně to překvapilo, spíš pocitově než z pohledů důkazů, jsem také měl za to, že to fandové docela baští, zejména, když tohle je podle mého názoru první ST dělaný právě pro fanoušky.

Osobně mně to docela mrzí. Nehledě na výhrady, které tu zazněly, především ohledně nevtipného až nevkusného humoru (s čímž musím ve spoustě případů souhlasit), i navzdory několika vysloveně slabším epizodám, zejména v poslední řadě, pořád považuji LD za zajímavý a dobrý projekt u kterého se těším na další řadu. Ale fanservis v tomto případě hraje významnou roli při mém vnímání tohoto seriálu. Pokud bych se měl pokoušet o nějaký neosobní pohled, seriál asi nemá běžnému divákovi moc co nabídnout, pokud tedy není tento "humor" jeho šálkem Raktajina nebo nekonzumuje bez-výhrady jakýkoliv animák, případně sci-fi.

na příspěvěk reagoval PKD, Jakkob, cyphercz

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Samozřejmě že to celé je o názorové polemice, protože navzdory tomu co tu tvrdíš se nikde nic podobného, ani tvým tvrzením blízkého nepíše, ani nepotvrzuje. A tím myslím jakékoli oficiální zdroje, které lze dohledat. A to je taky přesně to, co bys měl doložit v případě, že chceš prohlašovat něco o pravdě či nepravdě. Ne že napíšeš něco o koni a pěti nohách, nebo že jsi předložil údaje o tom, které to potvrzují. Hodnocení ani počet hodnotících na databázích popularitu jednoznačně neurčují, ani nedefinují. Z oněch údajů ani nevyčteš, kolik z nich patří fanouškům Treku a trekkies a kolik z nich patří pouhým fanouškům sci-fi, popř. příležitostným divákům. Všechny ty závěry co činíš jsou tak pouze a jen tvé dohady a předpoklady, a jako takové jsou subjektivní a s pravdou nijak nesouvisí. Kdyby jsi měl pravdu, nejsi jediný, kdo to tvrdí a bude se to min. psát v nejednom seriózním zdroji, odborné literatuře atd. Nic z toho ale není a ani nebude, vzhledem k tomu, jak si Lower Deci navzdory tomu co tvrdíš stojí.. ;)

Nadále tedy mohu s klidným svědomím a stejně tak kdokoli jiný tvrdit, že jsou Lower Deci populárním seriálem, protože mimo tvé subjektivní spekulace nemáš nic, čím by jsi to mohl vyvrátit. Samotné vyvracení je ale zcela zcestné, protože já nikdy netvrdil ani netvrdím, že ten seriál JE reálně populární, pouze a jen že je podle mého názoru populární a proč si to myslím jsem stejně jako později ty zmínil, přestože to v rámci sdílení pouhého předpokladu a domněnky nebylo žádoucí a je opravdu úsměvné, že pouhý názor ve stylu "já si myslím" a nikoli "je to jak to říkám a ne jinak" tě tak snadno vyprovokuje k téhle celé tvé křížové výpravě proti nepravdě.. :)

A neboj, já si to v klidu a bez jakéhokoli spěchu či nucení se nakoukávám a dost si to užívám, na rozdíl od někoho, kdo se sebemrzkačky a otrocky do obdobných projekcí nutí, a kdo má ještě k tomu plno řečí o Treku a jeho hodnotách, přestože mu jsou zcela očividně cizí. To jsou teprve "fanoušci" :))

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

Kdepak, tohle celé není o nějaké názorové polemice, tohle je o pravdě a nepravdě. Pokud tu budeš např. tvrdit, že koně mají pět nohou, tak to nelze prostě jen tak přejít tím, že je to holt tvůj názor a tak není důvod ho rozporovat, jedná se o zjevný nesmysl a je tak potřeba věci uvést na pravou míru. Prohlásil jsi, že Lower Decks jsou seriálem, který se mezi trekkies těší velké popularitě, přičemž naprosto všechna dostupná data jdou proti tomuto tvému tvrzení a dokazují pouze to, že je seriál poměrně úzkou skupinkou těchto fandů vcelku pozitivně přijat, avšak zdaleka se nejedná o nějaké horusovské orgasmické nadšení ani nic tomu blízkého;) Znovu tu zopakuji, že pro tato svá "nabubřelá" tvrzení jsem uvedl množství tvrdých dat z různých zdrojů, zatímco ty jsi neuvedl jeden jediný podklad, proč asi?:) A co se fanouškovství týče, tak ti tu nechám citát z jednoho takového seriálu, který jsi ani pomalu neviděl, ty náš velký fando:) "The first duty of every Starfleet officer is to the truth, whether it's scientific truth or historical truth or personal truth!

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Kdyby mě naše současné či dřívější diskuze iritovaly, tak bych je s tebou nevedl :) Možná jsi už z dřívějších rozhovorů zapomněl, že já neztrácím čas u něčeho, co mě nějakým způsobem nebaví, nebo dokonce irituje. A je jedno, zda je to diskuze na csfd, Star Trek seriál, nebo cokoli jiného. Tak prosté a jednoduché to je ;) Nesuď druhé podle svých standardů a obyčejů, velice často to takhle nefunguje, jako v tomto případě např. :))

A stran střetu našich názorů na Lower Decky... Tam už není moc co dodávat. Ty si myslíš něco a máš pro to své důvody a já si myslím něco a taky pro to mám své důvody. A oba dva si to myslet i tvrdit můžeme, resp. já s tím nemám na poli názoru žádný problém, jak už jsem psal mnohokrát dříve. Tvůj názor ti přeju i přesvědčení, proč si to všechno myslíš. I já pro to mám své důvody, nepřekvapivě.. :) A stran toho ti mohu říci jen to, co jsem zmiňoval dříve - budiž ti tvůj názor přán a pro mě za mě si mu klidně i nadále věř, stejně jako tak učiním já, jen tedy bez toho toxického přesahu, který se za mě k fanouškovi Star Treku nehodí, ale tak není fanoušek, jako fanoušek, zdá se...

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

ale kdepak, drahý Jákky, jako chápu, že tě irituje že jsem tě opět a znovu veřejně v rámci naší malé čsfd komunity vyhlásil a poukázal na tvé bludy, ale tyhle tvé polemiky co je a není pravda nic na realitě nezmění, Lower Decks zkrátka a jednoduše nejsou seriálem, co by se těšil velké popularitě, stejně tak takovým seriálem není ani třeba takové Prodigy, oba tyto seriály jsou naopak na samotném chvostu popularity co se nových Treků týče;) Dal jsem ti jsem mnoho lehce ověřitelných dat a údajů, zatímco ty jediné co opakuješ jsou jakési komentáře kdesi na facebooku, přičemž naschvál nezmiňuješ kolik jich tam je, protože sám víš, že to je max. jen pár desítek, stejně tak ani nezmíníš název stránky/diskuze, protože by opět vyšla pravda na povrch a tahle tvá poslední vetchá berlička by se nenávratně zbortila:) Nebo nám sem konečně napiš kde si ta kvanta komentářů plných superlativů můžeme přečíst, hm?:) O Lower Decks lze hovořit maximálně jako o seriálu, který se ne zrovna velké podmnožině Trekkies celkem líbí, ale že by se jednalo o nějakou extra velkou adoraci se říct rozhodně nedá, takto se věci mají, ať už se to tobě líbí nebo ne:)

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Nezaměňuj prosím své názory za pravdu, opravdu to není jedno a to samé :). To co jsi popsal rozhodně není žádná pravda, protože ty důvody co jsi zmínil - ony údaje - jsou třeba pro tebe dostatečně velké důvody si myslet co si myslíš a jak jsem už zmiňoval několikráte - budiž ti to přáno, já s tím s coby jedním z mnoha názorů problém nemám ;). Pro jiného to ale mohou být naopak dostatečné důvody si myslet opak, protože ta čísla už prostě nejsou malá, hodnocení jsou pozitivní, na FB i jinde o tom trekkies píší pozitivně až nadšeně atd. A protože není nikde definováno, jak velká čísla a údaje musí být, aby si o tom jeden mohl smýšlet jako o populárním/nepopulárním počinu, tak je to skutečně na čistě subjektivním posouzení...

Opakuji znovu poněkolikáté, že se mnou názor o popularitě Lower Decků mezi trekkies sdílet nemusíš a já tě k tomu nenutím, ale rozhodně nemáš čím ani jak argumentovat ve stylu, že má v tomto ohledu někdo pravdu a jiný ne. Tohle ti opravdu ani s tvrzením "člověk s mozkem a zdravým egem by tato lehce ověřitelná fakta" neprojde, protože i tohle tvrzení je zcela subjektivní a nepodložíš ho ničím ověřitelným a seriózním - tvrdíš to pouze ty, a to má asi stejně velkou serióznost, jako když já řeknu opak. Drž se názoru, nezabíhej do pravd a nepravd, kor když to o těchto faktorech není a dále si mysli a tvrď, že podle tvého názoru nejsou Lower Deci populární a já si budu i nadále myslet i tvrdit opak. A i s odlišnými názory tu můžeme úplně normálně koexistovat, uvidíš.. ;)

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

Onu pravdu, že Lower Decks nejsou seriál co by se těšil "velké popularitě mezi Trekkies" (tak jsi to původně formuloval), jsem ti podložil mnoha daty, jenže tvé vetché sebevědomí by se asi zhroutilo, kdybys projednou uznal vlastní chybu, že?;) Znovu ti to zopakuju - LD tu mají pouhých 74% na základě hodnocení 350 lidí, na imdb mají 18 tisíc hodnotitelů, což je desekrát míň než Discovery, Pikárd má 70 tisíc, SNW 30 tisíc... člověk s mozkem a zdravým egem by tato lehce ověřitelná fakta přijal a nesnažil se furt mermomocí psát nějaké bludy "ale já jsem to myslel tak či onak", které se snaží původní výše citované tvrzení stočit někam úplně jinam... I tohle tvé chování je znakem tvé dětinskosti btw...

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

SeTTi

O pravdu/nepravdu se tu já nepřu a ani jsem se nepřel. Pokud se chce někdo ohánět pravdou či nepravdou, měl by to obvykle podložit nějakým ověřitelným zdrojem. Já tu psal o svém názoru, chceš-li pohledu na věc a proč si to myslím jsem tu napsal také. Nikomu to nevnucuji a pokud si ty a nebo cypher a nebo kdokoli jiný myslí něco jiného, tak jak jsem psal už dříve - budiž vám to pánové přáno. Já s tím problém nemám, dokud si nebude plést pravdu/nepravdu s názorem ;)

Opakuji, že z běžně dostupných zdrojů tady či jinde se mi Lower Deci jeví u svých diváků jako oblíbený a populární seriál, a skutečně nic nepůsobí opačným dojmem. "Jak prosté, drahý Date" :)

na příspěvěk reagoval cyphercz

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Nechtěl jsem vám do té hádky vstupovat, ale zasmál jsem se u fráze ..... mezi svými diváky populární a oblíbený. Jako sice najdeme raritní případy, kdy se díváme na nějaký seriál a nemáme ho extra rádi, ale drtivá většina lidí se prostě na něco co se mu nelíbí nekouká.

Takže i když celá ta rozepře je úplně zbytečná, tak tady bude mít cypher pravdu. Kde není adekvátní počet hodnotitelů, tam není relevantní výsledek. Stačí se podívat i tady na csfd na nejlepší filmy, seriály 2022. Narazíte v top 50 na polovinu filmů nebo seriálů, které sotva hodnotilo sto lidí.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Můj názor stran popularity Lower Decků se nezměnil, stále si myslím a tvrdím, že ten seriál je mezi svými diváky populární a oblíbený. Na tom se nic nezměnilo :). A že ty s tím nesouhlasíš, nebo na to máš jiný názor, nebo si o tom myslíš cokoli jiného, dalšího... Budiž ti to přáno, jak jsem psal dříve. Tak si nemyslíš, že Lower Deci jsou populární, a já ano. Na rozdíl od tebe jsem já aspoň uvedl hned několik indikátorů, proč si to myslím. A že pro tebe to nejsou indikátory je opět a zase jenom tvoje věc, ne moje. Musíme tady popsat x stránek, aby jsi konečně pochopil, že ty máš nějaký názor a já zřejmě jiný, a každý další zrovna tak.. ? :) Na rozdíl od tebe já s tím, že má někdo jiný názor, dokážu žít a být s tím zadobře.. ;))

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Nemám problém s tvrzením, že se Lower Decks fanouškům líbí, mám problém s tvým původním tvrzením o "velké popularitě" tohoto seriálu, to zkrátka není pravda.

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

tady vůbec nejde o to co je pro mě "velká popularita", já tu reaguji na tvá vysvětlení, která nedávají smysl, viz mé reakce na tyto tvé příspěvky... dopracovali jsme se do bodu, kdy ses začal krotit a z "velké popularity" zbylo "líbit se", už už jsem myslel, že jsme se někam posunuli, ale to bys nebyl Jákkob Killer, aby ses nezacyklil a nyní zase začínáš polemizovat o nějakých hodnoceních atd, achjo...

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Pakliže je pro tebe "velká popularita" přímo úměrná hodnocení tady nebo jinde, pak ti to budiž přáno. Já takový postoj očividně nesdílím, už jen pro ty důvody, které jsme zmínil níže. A mj. konkrétně u Star Treku se popularita nemusí notně odrážet na nějakém megalolanském hodnocení, viz TOSka např. A i když to třeba není můj postoj, tak hádám že navzdory opravdu dobrým hodnocením JJ Treků bys je konkrétně ty asi neoznačil ani za populární a ani za dobré, nebo ano.. ?

na příspěvěk reagoval cyphercz

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Zdejších 74% je jen o 2% méně, než tu má TNG, jen pro zajímavost :) Na IMDb je ten rozdíl již větší, ale stále lze s přehledem říci, že se ten seriál těm, kteří ho zde a nebo jinde hodnotí, líbí. Nebo chceš snad tvrdit, že všechny tyto indikátory naznačují opak, tedy že se nelíbí.. ?

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

Aha, takže ta tvá "velká popularita" je 74% na čsfd, 7.5 na imdb, 70% na Rotten Tomatoes a pár desítek pozitivních komentářů kdesi na facebooku? Ta tvá "žádná velká věda" nedává smysl...

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Nj, tak už je mi to jasné. Ty sis to zase vysvětlil úplně jinak, než jak jsem to já myslel, v tom bude zřejmě zakopaný pes. Podle všeho sis má tvrzení o velké popularitě Lower Decků mezi trekkies vyložil tak, že ten seriál má podle mého velkou fanouškovskou základu a že ho hodnotí velké množství uživatelů tady nebo jinde, že.. ? Mohu tě v tomto směru ujistit, že to jsem svými tvrzeními říct rozhodně nechtěl, ostatně je mi dobře známo, že Lower Deci mají tu fanouškovskou základu menší, tedy oproti jiným, aktuálním ST seriálům. Já jsem tou popularitou nemyslel nic menšího než pouze to, že právě stran té fanouškovské základy a stran těch, kteří ten seriál chodí hodnotit sem a nebo jinde, a nebo o něm na ST webech diskutují, čili na běžně dostupných zdrojích, se ten seriál jeví jako populární. Nic víc, nic míň. Žádná velká věda.. :))

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

Aha, takže ta tvá "velká popularita" je řádově několik desítek komentářů kdesi na facebooku a pak celých 353 hodnotících na čsfd a 18 tisíc na IMDb (pro srovnání DIS má 123 tisíc, PIC má 72 tisíc, SNW má 29 tisíc)... tak to jsi mi tu "velkou popularitu" opravdu krásně dokázal, ty náš lojziku žijící mimo realitu:)

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Co se hodnocení našeho fan filmu či lidmi, se kterými se stýkám týče, to je čistě tvoje věc a tvůj názor, ne můj. Klidně si ho měj, pro mě za mě. Kdyby tě to třeba zajímalo, stran tvého chování zde, vystupování a paktování se s jistými lidmi je zase ukazatel pro mě, jakým jsi člověkem a fanouškem a ten výsledný obrázek taky není moc lichotivý, takže gratuluji, asi jsme se oba ocitli zase na stejné lodi.. :)

A stran té popularity nemá co říci, resp. nic nového či objevného. Mě osobně se jeví z dostupných zdrojů populární. Nic víc, nic míň. Hodnocení i reakce nás, diváků má příznivé zde i jinde, na ST webech či kanálech se též hodnotí pozitivně (kanál TrekCulture na YT umístil Lower Decky dokonce na třetí příčku v žebříčku " Every Film & TV Show Ranked From Worst To Best "), na FB ve ST diskuzích se o něm ze strany diskutujících píše též v pozitivním slova smyslu... Dost indicií k tomu, aby mohl prohlásit, že jsou Lower Deci u svých diváků populární a oblíbení. Nic moc nenasvědčuje opaku.. ;)

A ano, zcela jistě se najdou tací, kterým Lower Deci nesedí, což ale není nic objevného, vzhledem k tomu, že každý ST vždy měl, má a bude mít jak své fanoušky a zastánce, tak i své odpůrce a hatery. A aby bylo jasno, svými tvrzeními rozhodně neříkám, že jsou Lower Deci objektivně báječní - to je soud pro odbornou kritiku, ne pro mě. To jen speciálně pro tebe, aby sis zase nemyslel kdo ví co.. ;)

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

ještě bych se tě, Jákkobe Killere, chtěl zeptat, zda-li jsi se v tvých cca 25 letech taky choval tak jako např. postava stejně staré Mariner a její neustálé "ugh mami, ty jsi tak trapnáááá" apod... asi tě to bude šokovat, ale tak se dospělí lidé skutečně nechovají, resp. mám na mysli zejména mentálně dospělé lidi a ne děti v tělech dospělých;)

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

tak na tom fan filmu co jsi před několika lety postoval do jedné z diskuzí jsem měl možnost vidět, s jakými lidmi se scházíš, plus už jen fakt, že se dospělý člověk nazývá "Jákkob Killer" či že tento "Killer" bezhlavě pálí 5 hvězd všemu s nálepkou Kurtzman Trek dostatečně vysvětluje proč zrovna tobě ten seriál a zejména jeho humor nepřijde dětinský a pubertální...:) Jinak opět tě požádám, abys mi doložil onu "velkou popularitu" seriálu, na IMDb mají epizody třetí řady pouhých 400-800 hodnotících, na čsfd kolikrát ani ne 20, celkové hodnocení tu je slabých 74% atd. atd...:) Ono podle své bubliny plné dětí/puberťáků v tělech dospělých fakt nemůžeš vynášet podobné soudy, sorry:)

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Vzhledem k velké popularitě seriálu mezi trekkies si nejsem tak úplně jistý, zda tvůj názor stran humoru sdílí všichni nebo dokonce většina, ale tak ne každému se to musí strefit do vkusu, že? Jak si jinak vysvětlit, že někomu to přijde vkusné a v pořádku, a jinému ne? Asi proto, že každý má jiný vkus a někdo si prostě humor v kombinaci se Star Trekem představuje jinak, ale to je snad každému jasné.. :)

Já ještě dodám, že při nedávném rewatchi třetí řady s trekkies, kde jsme byli banda ve věkovém rozpětí 30+ až 60+ a všichni do jednoho jsme si to max. užívali a nikomu z nás to nepřišlo ani trošku dětinské či pubertální.. ;)

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

SeTTi

já se přikláním k té druhé možnosti, ten pubertální humor na úrovni 13 letých tu bohužel stále je a stále sráží kvalitu a potenciál této show... to tvůrci nedokáží mít vtipné dospělé postavy?? Vždyť na tomhle seriálu dělá jeden z tvůrců Ricka a Mortyho, který žádné tyhle teen "džouky" typu "mami, ty jsi tak trapnáááá, ugh!" nemá, tak v čem je problém? Kdyby cílovkou byli teenageři, tak ani neceknu, ale vzhledem k různým sexuálním narážkám atd. to je očividně primárně určené pro dospělé, tak proč jsou všechny hlavní postavy pubertální fracci uvěznění v dospělých tělech??

na příspěvěk reagoval Jakkob

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Zlepšil se ten seriál tak moc v poslední řadě nebo jsem si na ty vesměs hloupé gagy zvykl? 

na příspěvěk reagoval cyphercz

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Třetí série je děsná. Hovno se tam děje, Marinerovou zcela vykastrovali a servis pro fandy už je vyloženě otravnej. Zlatá první série.

Zázrak nenastane a poslední tři díly už to nezachrání.

Reklama

Reklama