Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Popelka Kay Cannonové (Ladíme!) je moderní filmový muzikál a zároveň odvážné pojetí pohádkové klasiky. Naše ambiciózní hrdinka (Camila Cabellová) má velký sen. Její Famózní víla kmotřička jí pomůže vytrvat a uskutečnit ho. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (77)

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

Problém nové Popelky je, že působí jako produkt, který se zrodil jen za účelem vytáhnout peníze od rodin. Film chce mluvit o důležitých tématech a pozitivně reprezentovat různé typy lidí, bohužel to nepůsobí autenticky. Abych nekřivdil, pár dobrých nápadů a vtipů tu je, ale snímek zachránit nedokážou. Nejlepší muzikálové číslo: Material Girl. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Libi se mi pojeti macechy a nevlastnich sester, kostymy a kupodivu me i neskutecne bavili mysky. Co me ovsem neskutecne vadilo, byla nektera hudebni cisla, princ a jeho vztah s Popelkou. Chlapec floutek, co floutkem zustane a vlastne ani nic neumi a nedokaze, kterej si najde cilevedomou pracovitou holky, ktera je neskutecna karieristka... ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Tak strasne sa snazia byt moderni a cool, az je to smiesne a otravne (hned od uvodneho preslovu). Originalne pesnicky (a choreo k nim) su velmi meh a u tych znamych som mala pocit, ze si nezasluzia ich pouzit, zvlast Queen. Najpozitivnejsie pre mna je, ze mi Idina neviempreco neznela ako Elsa a teda mi ju nepokazila a pacil sa mi moment, ked Elle vysvetlovala, ze jej chovanie nie je out of spite. A Minnie je krasna kralovna. Camillu ako spevacku mozem, ako Popoluska mi vadila. Nie ze by som ju potrebovala uplne subtilnu, ale nie az takuto diva-idnu. Asi si zopaknem verziu s Drew Barrymore, ta mala v tomto ohlade solidny balanc... ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

V rámci vánoc občas člověk začne sledovat i na věci, které by si standardně nepustil a dokouká je až do konce. Tato Popelka je takovým filmem. Není vyloženě zlá, ale dobrá také ne. Má víc svěžích myšlenek - Popelku, která dá přednost kariéře před princem, pěkné šaty bez ramínek, zřejmě nejférovější popelkovskou macechu, jakou jsem kdy viděl, rappující partu na železničním mostě, princovu mladší sestru (!?!) a cool černošského víla/sudičku, který se svým úborem vypadal doopravdy jako motýl. Jenže má taky WTF momenty, občas na hlavu padlý scénář a bezostyšně se inspiruje Popelkou od Branagha (myši) a Ella Enchanted, ze které si sebral song Somebody to Love a Minnie Driver (oba filmy jsou přitom kvalitativně jinde). Hm. Sledoval jsem to s našimi Prťaty (15) a ani jedna nebyla ochotna dát víc, než 2 hvězdičky. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

jeezis marja, je tam chlap v satech a vsichni se z toho na csfd muzou posrat. mne se to libilo - super pisnicky, herci; bylo to novy, barevnejsi a zabavnejsi. zaujmuly me netradicni kostymy a female empowerment (“𝘣𝘦 𝘸𝘩𝘢𝘵 𝘺𝘰𝘶 𝘸𝘢𝘯𝘯𝘢 𝘣𝘦, 𝘮𝘢𝘬𝘦 𝘯𝘰 𝘦𝘹𝘤𝘶𝘴𝘦𝘴”). chtela jsem tomu dat 4 hvezdicky, ale fuck it! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (8)

  • Na rozdíl od většiny verzí klasického příběhu Popelky není Princ jedináček, ale má sestru. (Vitox)
  • Natáčení probíhalo v Pinewood Studios v Londýně. (noelcoward73)

Reklama

Reklama